cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE One UI 7 Stabil Versiyon [EYD9]

(Topic created on: a week ago)
137 Views
Lushyy
Active Level 10
Options
Galaxy S

Bu konuda fazlasıyla yardımcı olduğu için kendisine özel teşekkürlerimi iletiyorum! @enineboyuna06

image

image

image

image

image

23 Comments
teslaniz
Active Level 3
Galaxy S
Hayırlı olsun hocam Bayadır bekliyordun ama bu şekilde kurduğun da güncellemeler yine de gelmeyecek belki biliyorsundur tam sürüm resmi olarak yayınlandığında rom olarak tekrardan kurman gerekir güncellemelerin gelmesi için tekrardan hayırlı olsun
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
OTA olarak güncellemenin gelmeye devam edeceğini söylüyor herkes. ITS yani hindistan CSC'sine sahibim artık. Hinsitana göre kendi kendine güncelleme alacağını söylediler. Teşekkür ederim. 😊 🙏
0 Likes
teslaniz
Active Level 3
Galaxy S
Gelmiyor hocam aynı şekilde kullanıyorum yayınlandığın da tekrardan kurmanız gerekiyor
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Yayınlanmadığını nereden öğrendiniz hocam? Kurduğunuz sürüm global olarak dağıtılana kadar güncelleme alınmıyor, global olarak dağıtıldıktan sonra da o andan sonraki güncellemeler size de gelmeye devam ediyor diye biliyorum. Güncellemeyi global olarak tekrardan kurması dert değil tabii ki soruyorum yine de.
0 Likes
teslaniz
Active Level 3
Galaxy S
Deneyin hocam s23 fe s23 den önce güncelleme alacak demiştiniz zamanında da ama 1 hafta geç alacak bu da aynısı olacak her söylenilene inanmak doğru değil diye düşünüyorum stabil sürüm yayınlandığın da bekleyin sonra ki güncellemelerin gelmesini sideload ile kuruyorsunuz güncelleme gelmeyeceğini söylüyorum umarım siz haklı çıkarsınız :)
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
S23 FE daha önce alacak konusu haber sitelerinde dolaşan söylentiden kaynaklıydı. Yine yanılabileceğimi söylemek amacıyla yaptığın bir benzetme olduğunu varsayıyorum hocam. Umarım haklı çıkarım. Bu işten anlayıp geçmişte de bu işlemleri yapmış birisine sorduğumda verdiği cevap bu şekildeydi. Umarım gelmeye devam eder diyelim... Teşekkürler 🙏🏻
winner1337
Active Level 7
Galaxy S
hayırlı olsun reis
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Teşekkür ederim. 🙏
0 Likes
ienes
Expert Level 3
Galaxy S