Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
03-19-2025 10:22 AM (Last edited 03-19-2025 01:54 PM ) in
Galaxy SÖncelikle bir S23 FE kullanıcısı olarak fazlasıyla mutluyum, beta'da gösterilmeyen ilginin stabil versiyonda gösterilmesi beni ve benim gibi S23 FE sahiplerini mutlu edecektir.
Dün yapılan One UI 7 tanıtım konuşmasında resmi tarih açıklandı ancak dikkat çeken bir şey vardı.
Kadın ifadelerinde şu kelimelere yer verdi: "Oneui 7 rolls out next month starting with S23 FE, S24 series, and lastly the Z flip/fold 6 (others will get it later)".
Yani, "One UI 7 sonraki ayın başında çıkacak ve S23 FE ile başlayarak, S24 Serisi ve son olarakda Z flip/fold 6 Cihazları güncellemeyi alacak, (diğer cihazlar da daha sonra alacak.)" dedi.
Arkadaşlar kadın acemiliğinden dolayı S24 serisinden önce S23 FE diyor. Yani S24 serisi stabil versiyonu ilk alacak seri olacak içiniz rahat olsun. Kadının bu dedikleri S23 FE'nin S23 Serisinden sonra çıkmasından dolayı S23FE'nin daha önce stabil versiyona kavuşacağını belirtiyor. Samsung tarafında beklenilmeyen birşeydi ama bizleri şaşırttı.
Şuan bunu rahatlıkla söyleyebilirim ki S23 FE, One UI 7 sürümünü S23 Serisinden önce alacak.
Ayrıca bu resmi gelişmeler de zamanında ünlü haber sayfalarının bile paylaştığı, inatla yalanladığım ve doğru olmadığını söylediğim acemice "sözde sızıntılar" ı yalanlamış oldu.
Çünkü bilirsiniz, S23 FE'nin A54 gibi cihazlardan çok çok sonra güncellemeyi alacak olması saçmaydı.
İşin özü Samsung bunca FE döneminden sonra ilk defa FE cihazlara gereken ilgiyi vermeye başladı, umarım devamlılığını da sürdürür.
S23 kullanıcıları da merak etmesinler. Stabil versiyon ile ilgili her türlü özellik, gelişme ve yenilik hakkında sizleri gönderilerim ile bilgilendireceğim.
Vakit ayırarak gönderimi okuduğunuz için teşekkür ederim.
Ben Lushy.
KONU ILE ALAKALI **bleep** GUNCEL YORUMLAR
22 Comments
- « Previous
- Next »
Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 01:19 PM in
Galaxy S
Ayrım yapıyor evet ama S23 FE S23 serisine göre daha yeni bir cihaz. Donanıma değil, yıla bakıyorlar. O yüzden daha erken alacak. Ona bakılırsa FE cihazlar da Beta almadı diye yakınalım bizde.
Şevket19
Active Level 6
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 01:13 PM in
Galaxy S
S23 ilk alması gerekirken s23 FE nasıl ilk alıyor sonra en son çıktıgı s23 fe
Lushyy
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
03-19-2025 01:17 PM in
Galaxy S
S23 FE yıla göre daha erken almalı hocam. S23 serisine göre daha yeni. Donanıma değil yıla bakılıyor, biliyorsun.

- « Previous
- Next »