Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Moderatörler çoğu yorumu kaldırıyor apple hakkında ve samsung hakkında eleştiri yapmışım hemen yorumlar uçuyor eleştiri kabul etmeyeceklerse bu... View Post
Kilit ekranındaki klasik saat fontlarından birini seçmek istediğimde böyle bir hatayla karşılaştım. Eskiden böyle görünmediğinden eminim ama şu an... View Post
Arkadaslar instagramla ilgili ui 8 e gecenler özellikle bazı sorunlar yaşıyorlar instagram betaya yanlıslıkla yada bilerek katılanlar var ise... View Post
Selamlar,son güncellemeden sonra cihaz aşırı ısınıyor,yaşayan var mı? View Post
Mint Yeşili Gümüş Buz Mavisi Lacivert Renklerinden hangilerini önerirsiniz? View Post
Merhabalar telefonum da 3 saat aralıksız oyun oynadım telefonu çok ısındırmayan bir oyun Township adlı oyun bu bataryaya çok zarar verir mi yinede... View Post
İnstagramsa sesli mesaj gönderirken "Başka bir uygulamada kayıt yaparken sesli mesaj kaydedemezsin" uyarısı alıyorum. Benzer bir problem... View Post
Telefonumun garantisi devam ediyor mu etmiyor mu nasıl görürüm View Post
Batarya kapasitesi : 3.000 mAh Hafıza : 32GB - 64GB - 128GB ( 128 edge için geçerliydi) Ekran: 5.5 inç İşlemci : 2.30 GHz Ekran yenileme : 60... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 1555 | |
| 1167 | |
| 925 | |
| 689 | |
| 596 |
| User | Count |
|---|---|
| 21 | |
| 17 | |
| 11 | |