cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE OCAK GÜNCELLEMESİ GELMEDİ

(Topic created on: yesterday)
122 Views
EgeS23FE
Active Level 2
Options
Galaxy S

Yahu Akçadaş S23 Serisi ocak güncellemesi almış S24 FE bile Almış Tek benim Cihaz Almamış Nasıl bir iş bu Anlamadım 😂 sizce ne zaman alır S23 FE Telefonum ocak güncellemesini

28 Comments
alp_er
Active Level 3
Galaxy S
S23'ede gelmedi hâla. Muhtemelen ayın 20 si gibi anca gelecek🙂
EgeS23FE
Active Level 2
Galaxy S
Umarım gelir artık çünkü Aralık güncellemesi telefonu mahvetti be umarım **bleep** düzelir 😊🙏
alp_er
Active Level 3
Galaxy S
Tüm s23 serisinde sorunlar var anlaşılan😄 bendeki s23 te bazen bildirim panelini açarken hafif kasma yapıyor ocak ayı güncellemesiyle düzelir umarım
EgeS23FE
Active Level 2
Galaxy S
Bazen benimde kasıyor telefonum ve şöyle söyleyeyim size telefon normalde fazla ısınmazdı şarjı bile daha da gitmeye başladı umarım **bleep** düzelir
alp_er
Active Level 3
Galaxy S
Düzelteceklerdir mutlaka yoksa s serisinde en ufak bile kasma olmaması gerekir normalde. Birde size bir şey sormak istiyorum benim s23 te ekrana gömülü olan yakınlık sensörü parlaklık kısıkken ön kameranın sağ alt kısmında silik bir nokta şeklinde görünüyor sizin cihazda da aynı durum var mı?
EgeS23FE
Active Level 2
Galaxy S
Hmmm hocam valla bende sizden ilk defa duyuyorum böyle bir şey hiç yaşamadım🤔
0 Likes
alp_er
Active Level 3
Galaxy S
Baktığımda bazı s23 kullanıcıları da aynı durumu yaşamış. İşin garibi s23 ultra ve s23 fe lerde böyle bir durum yok
EgeS23FE
Active Level 2
Galaxy S
Hocam dediğiniz şeyi anladım evet bende fe 2 tane silinik bir nokta var ama bende koruma camıda var
0 Likes
alp_er
Active Level 3
Galaxy S
Ön kameranın çok hafif sağ alt kısmında mı sizdede bu noktalar