cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE OCAK GÜNCELLEMESİ GELMEDİ

(Topic created on: 01-14-2025 07:27 PM)
294 Views
GalaxyHaber
Active Level 6
Options
Galaxy S

Yahu Akçadaş S23 Serisi ocak güncellemesi almış S24 FE bile Almış Tek benim Cihaz Almamış Nasıl bir iş bu Anlamadım 😂 sizce ne zaman alır S23 FE Telefonum ocak güncellemesini

GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Yok hocam benim ki en altta direkmen
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
O zaman sizinki ekran koruyucudan muhtemelen. Benim cihazdaki durumda yazılımsal diye düşünüyorum çünkü sadece belirli renklerde bu noktalar gözüküyor bakalım belki ilerde güncellemeyle düzeltirler bu konuda samsung'a güveniyorum🙂
GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Ha hocam o güncellemeden kaynaklıdır içiniz rahat olsun bu şikayetler iyice artsın samsung illa ki görür
GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Hocam ben bir kontrol ettim bende hiç bir sorun yok ekranınızda acaba koruma camı var mı ben koruma camımı kaldırdım baktım hiç bir sorun görmedim koruma camı büyük ihtimalle bir yeri hava almıştır ondan oluyor
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
Koruma camı var ama bu bahsettiğim durum koruma camı taktırmadan önce de vardı bu yüzden direkt ekranla alâkalı olduğunu düşünüyorum
GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Hocam telefonu sıfır mı aldınız yoksa 2.el mi? Yinede bir servise götürmenizi isterim çünkü Yurt dışından geliyor bu telefonlar bazen ekranı hafif hasarlı gelebiliyorlar
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
Aralık ayının sonunda sıfır olarak aldım trendyoldan
GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Hocam trendyola pek güvenmiyorum telefon almayı ben her zaman turkcell mağazalarından alıyorum Hocam size tavsiyem en kısa sürede servise veya telefoncuya götürmenizi isterim trendyola bu tür şeylerde pek güven olmuyor🙏😊
0 Likes
AlperS23
Active Level 6
Galaxy S
Tavsiyeniz için sağolun. Bu s23'ten önce vatandan s24+ almıştım ve onda kumlu ekran sorunuyla karşılaşmıştım karanlık mod kullanırken ekran berbat görünüyordu hata raporu gönderdim amoled ekranın özelliği böyle bu durum normal vb. Tarzı cevap verdiler ondan dolayı s24+'ı elden çıkarıp s23'e geçtim ama umarım üst üste 2 tane sorunlu samsung denk gelmemiştir🤭
GalaxyHaber
Active Level 6
Galaxy S
Valla Hocam keşke s24+ Bırakmasaydınız benim hayalimdi o telefon varya😂 s24 bırakmasaydınız güncellemeyle düzelirdi o sorun😊