cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S23 × Buds Pro 3

(Topic created on: 08-24-2024 01:25 AM)
243 Views
Yakut_
Active Level 5
Options
Galaxy S

**bleep** marka enco air 2 den buds3 pro kulaklığa geçtim, inanılmaz bir deneyimmiş gerçekten. Dinlediğim müziklerden keyif almaya başladım. Aktif gürültü engelleme, 360 derece ses ve kalitesi muazzam. Yalnız aklıma takılan bir konu oldu 🧐. Orijinal 25 watt hızlı şarj destekli adaptör ve s23 şarj kablosu ile kutusunu şarj etmemde bir sıkıntı olur mu? İkinci olarak da kutunun şarjının kaç olduğunu görebileceğim bir sekme var mı?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Galaxy Wearable uygulamasından veya ana ekrana widget ekleyerek kutunun şarjını kontrol edebilirsiniz (bu yöntem için en az bir kulaklığın kutuda olması gerekir). Başka bir yöntem bilmiyorum, bilen arkadaşlar paylaşırsa ben de öğrenmiş olurum. Şarj konusunda da bir sıkıntı olmayacaktır. 🙂

View solution in context

6 Comments
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Kulaklık kutuları genelde belirli bir watt sınırlamasına tabii tutulmaz. Bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum.

Kutu şarjını görmek içinde sanırsam bir uygulama bulunmuyor. Bilen dostlar varsa öneride bulunacaklardır
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında var kutu sarj kac gosteren wearable uygulamasında gosteriyor her iki kulaklık ayrı sekilde ve kutusunuda eger surekli uygulama girmek istemiyorsa ana sayfada widget tıklasın orda wearble uygulamadan simge gosyer yeri var
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Veya ekranda baglandıgı an da gosteriyor ama yenilerde varmı bilmiyorum
Solution
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Galaxy Wearable uygulamasından veya ana ekrana widget ekleyerek kutunun şarjını kontrol edebilirsiniz (bu yöntem için en az bir kulaklığın kutuda olması gerekir). Başka bir yöntem bilmiyorum, bilen arkadaşlar paylaşırsa ben de öğrenmiş olurum. Şarj konusunda da bir sıkıntı olmayacaktır. 🙂
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
S23 olmasa **bleep** olmazdı. S23 ve üstü yeni nesil codec ve buds 3 pro mükkemel
0 Likes
Yakut_
Active Level 5
Galaxy S
Wearable üzerinde görülüyormuş agalar teşekkür ederim cevaplarınız için1724454154644.jpg
0 Likes