cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 FE ve Buds 3 Pro UHQ

(Topic created on: 09-18-2024 08:39 PM)
333 Views
Ozkilla
Active Level 1
Options
Galaxy S

Samsung'un kendi sitesinde s23 serisi dahil olarak geçmesine ve One UI 6.1.1 güncellemesini yüklememe rağmen 96khz UHQ özelliğini kullanamıyorum. İnternet'te okuduğum kadarıyla FE serisi dahil değil diye yorumlar gördüm. Eğer ki öyle ise telefon ve kulaklığımı iade ederim. Samsung müşteri kaybeder. Sırf UHQ özelliği yüzünden bu cihazları aldım.

11 Comments
EmirS21fe-exnoss
Beginner Level 2
Galaxy S
Fe serisi alma zaten fe serisi biraz daha ekonomik ordan burdan kısılmış bir telefon modeli imkanın varsa normal s serisi al ultra da en iyi versiyonu
0 Likes
Ozkilla
Active Level 1
Galaxy S
UHQ desteğini alan telefonların tamamı Bluetooth 5.3'e sahip. S23 FE cihazlarda da 5.3 olmasına rağmen gelmemesinin tek sebebi Samsung'un istememesi.
0 Likes
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Sadece buds 3 pro ve 3 te var bu ozelik
0 Likes
Ozkilla
Active Level 1
Galaxy S
Başlıkta yazıyor Buds 3 pro sahibi olduğum.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Ama almadan önce keşke okusaydın alt tarafta bilgi vermişlerdi bende almıyacaktım telden kaybetmiştim ama tab s9 ultra kulandığım için aldım ve tablete vaktimş telefona göre daha fazla geçiriyorum neyse olan olmuş istersen biraz bekle bak samsun diğer cihazlara gelecek diye açıklama yaptı1726681705484.jpg
0 Likes
Ozkilla
Active Level 1
Galaxy S
Almadan önce okudum. Birkaç farklı kaynağa dahi baktım. Ama hiçbir yerde S23FE'nin S23 serisine dahil olmadığını yazmamışlar.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Zaten fe ler ayrı yazılıyor s23 serisi denmişse fe sayılmaz bak bu başka bir madde keşke diğer kaynaklara bakacağına samsungun sitesine baksaydın buds3 pro de aşağılara kadar in özeliklerin bitiği yerde made made yazıyor herşey1726682152855.jpg
0 Likes
Ozkilla
Active Level 1
Galaxy S
Sitesinde de fe dahil değildir yazmıyordu. FE ayrı yazılıyor ama diğer güncelleme notlarında S23 serisi yazıyordu ve ben S23 FE ile o güncellemeleri alabildim.
0 Likes
NaimGalaxys
Active Level 7
Galaxy S
Zaten benim demek istediğim alabilir biraz sabret ama ilk madede atığım gibi s23 serisi 96 khz alacak yazdı ya bu s23 feninde alacağı anlamına geşmiyor demek istediğim senşnde posta atığın gibi diğer kaynaklara güvenme bak boşa almış sayıldın anlamınada gelmiyor benim dediğim gelecek ama one uı 7 ile de gelebilir çünkü diğer cihazlar alacak demiş herşeyi verdiler s23 fe ye bemce buda eklenir ama dediğim gibi one uı 7 ile olabilir
0 Likes