cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 Android Auto Problemi

(Topic created on: 09-19-2023 10:32 AM)
3905 Views
0serName
Expert Level 1
Options
Galaxy S

S23 cihazım 2023 Seat Ibiza aracıma bağlanmııyor. Telefon güncel, kablo orijinal. İnterentte bakınca sorunu yaşayan tek ben değilmişim. Ne zaman çözülür? Modlar bir bilgi verebilir mi? 

8 Comments
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
S23 e özel bir sorun olduğunu düşünmüyorum şimdiye kadar neredeyse 10 farklı araçta kullandım android autoyu s23 ile bir sorunla karşılaşmadım
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Aracıma her telefon bağlanıyor S23 bağlanmıyor. Yabancı forumlarda da kimse bağlayamamış. Samsung Europun bir konusunda VAG araçlarıyla bir problem olduğunu söylemişler. Bende servisle görüştüm bizlik problem yok dediler.
Doğukan
Active Level 7
Galaxy S
Geçerli bir çözüm olmayacak ama isterseniz kablosuz android auto aparatları var usb şeklinde takıp kullanıyorsunuz, hem kablodan kurtulursunuz hem de bu sorunu büyük ihtimal çözecektir.
0 Likes
Bülent87
Active Level 6
Galaxy S
Gene de;
1.Telefonun geliştirici ayarlarını açıp usb hata ayıklamayı işaretleyip tekrar deneyin.Youtube video....
2.Ya da araç ekranını fabrika ayarlarına getirin.Telefonu aç kapa yapın.
3.Playde en son sürümde olsun.
4.Aracın AA kablosuz bağlantı özelliği varsa veya aparat takılı ise AA nın geliştrici özelliğini açıp kablosuz bağlantıyı işaretleyin.
0 Likes
0serName
Expert Level 1
Galaxy S
Hepsini denedim. Yok olmuyor. Üzdü biraz
0 Likes
Bülent87
Active Level 6
Galaxy S
İnternet sitelerinde AA nın örnek apkmirror da TC den daha güncel sürümü olabilir.Onu yükleyip deneme yapılabilir....
0 Likes
s23256ufs4
Active Level 7
Galaxy S

s21 fe kullanıyorum. ben de aracımda sorunlar yaşamaya başladım. bu sorunlar son eylül güncellemesiyle başladı. daha önce stabil olarak çalışıyordu. 

samsung ne zaman yılda bir güncelleme yapıyor o da diğer sorunları beraberinde getiriyor. daha önce kullandığım eski, güncelleme almayan telefonum bile daha stabil çalışıyordu. 

daha önce bununla ilgili konu açmıştım ama bana, aldığınız hatayı gönderin yazmışlar ve konuyu kilitlemişler. hatanın neyini göndereceğim? arabanın ekranı donuyor. ekrana basıyorsun ve tepki vermiyor. bence bizim asıl sorunumuz samsung yazılım ekibi. bu durum sadece türkiyede mi yoksa global samsung eksikliği mi bilmiyorum. 

TansuYaman
Active Level 8
Galaxy S

andorid auto programında sorun olabilir tavsiyem  app conncet mirror link kullanabilirsin. 

diğer öneriler ise şu şekilde benim telefonda sorun yok genel bir sorun değil çünkü 

İlk olarak, cihazın GPS işlemi Android Auto ile bağlantı olmadan düzgün çalışıyorsa, lütfen sonraki ipuçlarını takip edin ve bağlantıyı tekrar deneyin. - Android Auto ve Navigasyon uygulamasını en son sürümlere güncelleyin - USB bağlantısında herhangi bir hata olup olmadığını kontrol edin Ayrıca, cihaz Android Auto aracılığıyla araca düzgün şekilde bağlanmadıysa, lütfen sonraki ipuçlarını kontrol edin.

1. Android Auto ile ilgili uygulamanın (Google) güncellemelerini kontrol edin.

2. İlk bağlantı ayarı yalnızca park edildiğinde kullanılabilir. Bu, güvenlik için Google Android Auto'nun konseptidir. İlk bağlantıdan sonra Android Auto'yu sürüş sırasında da kullanabilirsiniz.

3. Android Auto'yu Bluetooth üzerinden bağlamaya çalışırken bağlantı düzgün kurulmazsa, lütfen aracınızın Android Auto ile bağlantı yönteminin Bluetooth'a dayalı olup olmadığını kontrol edin. Android Auto, USB kablosuyla da bağlanabildiğinden ve bağlantı yöntemi araca ve üreticisine göre farklılık gösterebileceğinden, aracınız için uygun bağlantı yöntemini araç üreticisinden teyit etmek için gereklidir.

4. Samsung tarafından onaylanan USB kabloları, USB onaylı cihazlarla uyumluluğu destekler. Ancak her aracın USB Kimlik Doğrulama Standardı tarafından onaylanıp onaylanmadığını garanti edemediğimiz için, Samsung tarafından onaylanmış kablo olsa bile tüm USB kabloları araç içinde kullanıldığında uyumlu olmayabilir. Buna göre, Samsung tarafından onaylanmış USB kablosunu kullanmanıza rağmen aracınıza bağlı olmama sorunu yaşayabilirsiniz. Ayrıca, uzun bir USB kablosu (yani 1,2m kablo) kullandığınızda USB sinyali iyi olmayabilir çünkü 1m'den daha kısa USB kablosu kullanmanızı öneririz.

5. 

* Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla seçilmelidir. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.​

0 Likes