cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S23 şarj

(Topic created on: 08-28-2023 09:25 AM)
1086 Views
Dante7
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba S23 telefon aldım 3. Günü bugün

Fakat o kadar övülmesine rağmen şarjı hızlı bitiyor 7 8 saat alırken herkes ben 5 saati zor görüyorum. Zamanla düzelir diye yazmış herkes ama pek mantıklı gelmiyor 10 gün sonra bataryanın kendi kendine düzeleceği

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Şokella
Active Level 6
Galaxy S
Cihaz kullanım verilerini öğrenip pil kullanımını optimize etmesi için belli bir süreye ihtiyacı var o anlamda demişlerdir sonradan düzelir diye

View solution in context

28 Comments
Galaxy S
Knk S23 Tam Bir Batarya Sömürücü Çünkü Dünyanın En İyi Amiral Gemisi Telefonu Tiktok Da 10 dk gez cayır cayır yanar yarım saat kullan performans kısar müşteri temsilcisi ile iletişime geç bence bataryan 1 hafta içinde kendini optimize etse bile aynı devam eder kullanmadığın zaman kökten kapat
Dante7
Active Level 3
Galaxy S
Ya 6 7 saatlerde ekran süresi alsam yine okey ama 4 saat falan az yani
huzeyfe14
Active Level 6
Galaxy S
Dostum cihazın daha yeni bataryan yeni olduğu için ilk 1 hafta batyayi doldur boşalt ve tekrar şarj et 3 defa falan yap 2 haftafan sonra batarya kendini topluyor ilk zamanlar 7 saat falan alamazsın zamanla oturacaktir
Galaxy S
Güç tasarrufu aç ayrıca o cihazda cayır cayır oyun oynanır mis gibi bende oyunlar kasıyor 😂
huzeyfe14
Active Level 6
Galaxy S
Önceki telefonun neydi yedeklemeyi nasıl yaptın
Dante7
Active Level 3
Galaxy S
Oppo reno 4 lite smart switchle yaptım
huzeyfe14
Active Level 6
Galaxy S
Uygulamalarıda yaptin mi batarya var mıydı
Dante7
Active Level 3
Galaxy S
Uygulamalar geçmedi sadece fotoğraflar falan geçti %89 da durdurdum aktarmayı
huzeyfe14
Active Level 6
Galaxy S
Bende de s23 var ilk aldığımda pil hızlı gidiyordu sonradan düzeldi 2 haftada düzeliyor