cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 yazılım

(Topic created on: 12-08-2023 04:07 PM)
595 Views
Kerem_35
Active Level 9
Options
Galaxy S

Üst segment cihaz alıyoruz alt segmentten sonra android 14 alicaz şaka gibi. Bari Kasım yaması yayınlayın. Saçma saçma konularin altına yazıp bir şeyi çözmüş gibi birde konuyu kapatan modlar sadece Samsung'un kalitesini düşürüyor. En son güncelleme alalı 2 ay olmak üzere. Keşke iPhone almaya gidip s22 almaya karar vermeseymişim. Samsung pişmanlıktır.

11 Comments
OnurS22
Active Level 7
Galaxy S
Android 14 gelse diyeceksinki bunumu bu kadar beklemişim detaylarına baktım öyle önemli bir yenilik yok.
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Önemli olan 14 değil diğer ülkelerin alması bizim almamamiz. Güvenlik seviyesinin 2 ay geride olması anlatabildim mi?
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Üst segment alanlar neden daha fazla para ödüyerek cihazları alıyor?
RdmZdn
Active Level 6
Galaxy S
Bunun sorumlusu Samsung değil, ekonomi. Diger arkadaşın yazdığı gibi biz ne arabalara bindik Avrupalìlar ne arabalara bindiler. Onlar daha ucuza daha donanımlı araçlara binerken biz Murat 124 kullaniyorduk. Bu da biraz ona benziyor.
Kerem_35
Active Level 9
Galaxy S
Benim sorunum 14 almak vs değil cihazın güvenlik yamasının 2 ay geride olması ve tekrar diyorum diğer ülkelere verilir bizde ertelenmeye devam ediyor olması
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Kanka sen niye her yorumdasın
0 Likes
RdmZdn
Active Level 6
Galaxy S
Eee çünkü burası bir forum. Sizden izin mi almak gerekiyor?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Harbi kasım aralık güvenlik güncellemeleri de verilmedi , içerde ne dönüyor bilinmiyor ki
jarmy
Active Level 1
Galaxy S
Bi modun samsung uygun görmez ise güncellemeyi iptal edebilir yazdığını gördüm neyse ki resmi yayınlanan dökümasyonda 4 ana android güncellemesini alacak diye yayınları var. Umarım öyle bişey olur da cihazları geri toplamak zorunda kalırlar. Cidden sinir bozucu çok eskinin değil kullandığımız cihaz geçen senenin en baba cihazı bu 12 gb ramli telefon 7 gb ram kullanıyor sürekli. 128/8 alan arkadaşlara sabır diliyorum.