cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 çıkış tarihi duyuruldu! S22 ve S24 FE Android 15 geliyor!

(Topic created on: a week ago)
869 Views
KenànA25
Active Level 10
Options
Galaxy S

One UI 7 güncellemesi adım adım yayılıyor. Peki One UI 7 çıkış tarihi belli olan cihazlar neler? One UI 7 çıkış tarihi ne zaman?

image

Samsung kullanıcılarının uzun süredir beklediği One UI 7 güncellemesi artık gerçek anlamda dünya sahnesinde. Ancak her şey tamamlandı mı? Hayır. Bazı modeller hâlâ güncellemeyi almadı. Türkiye dahil olmak üzere birçok bölgede hangi telefonlar sırada? One UI 7 ile gelen yenilikler hangi kullanıcıları bekliyor?

One UI 7 çıkış tarihi duyuruldu! S22 ve S24 FE Android 15 geliyor!

One UI 7, Samsung’un Samsung Android 15 tabanlı en yeni yazılım güncellemesi olarak Android deneyimini baştan tanımlıyor. Galaxy S23 ve S24 serileri için güncelleme halihazırda yayınlandı ve dünya genelinde kullanıcılara ulaştı.

Ancak Samsung, yazılım dağıtımına tüm cihazlarda aynı anda başlamıyor. Şimdi sırada ikinci dalga var. Bu dalgada, güncellemeyi henüz almamış ya da bazı bölgelerdeki cihazları kapsayacak yeni modeller var. Mesela 24 FE Android 15 sürümünün yayılımı halen tamamlanmadı ve maalesef bundan ülkemiz de etkilendi.

image

İşte önümüzdeki hafta One UI 7 güncellemesini alması beklenen cihazlar!

İşte önümüzdeki hafta One UI 7 güncellemesini alması beklenen cihazlar:

• Galaxy S22 Ultra
  • Galaxy S22 Plus
  • Galaxy S22
  • Galaxy S21 Ultra
  • Galaxy S21 Plus
  • Galaxy S21
  • Galaxy Z Fold 4
  • Galaxy Z Flip 4
  • Galaxy Z Fold 3
  • Galaxy Z Flip 3
  • Galaxy S23 FE
  • Galaxy S24 FE

Yeni One UI, arayüzde sadeleşme, yapay zekâ destekli özellikler, gelişmiş uygulama izinleri ve pil optimizasyonları gibi çok sayıda yeniliği beraberinde getiriyor.

Türkiye’deki kullanıcılar, özellikle sistem kararlılığı ve güvenlik tarafındaki artışlardan oldukça memnun kalacak gibi görünüyor. Samsung Android 15 tabanına sahip bu yapı, aynı zamanda cihazlara gelecekteki yapay zekâ tabanlı servisler için de bir temel sunuyor.

10 Comments
Galaxy S
Diger cihazları bilmem de FE serisi haftaya da gelmez bence.
KenànA25
Active Level 10
Galaxy S
Gelir hocam gelir kötü düşünmeyin
0 Likes
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Benimde umudum yok Samsung kafayı bize taktı 😂
0 Likes
KenànA25
Active Level 10
Galaxy S
KWOZKWKZKWKXJF umudunuzu kaybetmeyinn gelecektiirr
0 Likes
Galaxy S
20 mayısta gelecek gibi bir his var içimde 😂
0 Likes
KenànA25
Active Level 10
Galaxy S
Yok be kanka sürmez gibi o kadar (tahmin)
Galaxy S
Umarım
s24_63urfalı
Active Level 6
Galaxy S
Gelmicek bence en son alacak bütün hepsine gelicek ondan sonra
0 Likes
cemal34
Active Level 10
Galaxy S
Bu şartlar altında güncelleme ye önem veren benim gibiler için alırken birkaç kez düşünürüz gibime geliyor.
0 Likes