S23 model için en büyük yenilik oem kilidinin kaldırılması olmuş başka ufak tefek değişik harici hiç bir şey yok teşekkürler Samsung one 7 geri... View Post
One Hand Operation ile navigasyon hareketleri animasyonunu kapattığımda geri kaydırma önizlemesi özelliğide gidiyor kapalıymış gibi oluyor... View Post
S23 telefonununa hâlâ oneui8 güncellemesi gelmeyenler var mı benim gibi View Post
Dedik one ui 7 ile optimizasyon animasyonlar yok düzeldi falan filan one ui 8 de daha da gelişti hatalar giderildi falan filan eyvallah daha iyi oldu... View Post
Telefonum uzun bir süredir wifi ve bluetootha bağlanmıyor. Ekranı kırılmıştı orjinal garantili ekran ile değiştirttim sonrasında bağlanmamaya başladı... View Post
Telefonum s23 ultra herkese gelen one ui8 güncellemesi bana neden gelmedi? One ui7 ilk çıktığında beta olarak yapmıştım ve sonrasında hiçbir... View Post
S23 ultra UI8 kuran ve kullanan var mı bilgilerini yazabilr mi View Post
Yeni gelen güncelleme de çok bir değişiklik yok ama uygulama kilitleme özelliği'nin gelmesini bekliyordum,İos işletim sisteminde olan özellik... View Post
Benim gemini konuşmuyor arkadaşlar. Çözüm önerisi olan var mı. View Post