Resolved! Solved

Original topic:

Artık dayanamıyorum 😂

(Topic created on: 10-03-2025 01:46 AM)
327 Views
S24FE_Arda33
Active Level 7
Options
Galaxy S

Dedik one ui 7 ile optimizasyon animasyonlar yok düzeldi falan filan one ui 8 de daha da gelişti hatalar giderildi falan filan eyvallah daha iyi oldu ancak halen ben ardada uygulama açtığımda animasyonlar kafayı yiyor donuyor optimizasyon sıkıntıları var samsung ve google uygulamalarında bile misal maçkolik gibi uygulama yı açıp kapıyorum maçkolik bi anda açılıyor geri geliyor bidaha kapatıyorum 😂 yani diceğim şu şuanda s24fe kullanıyorum 3 , 4 yıl en fazla kullanıcam bu telefonu ozamana kadar samsung bu işi rayına koydu koymadı parasıysa parası apple a geçme vakti çünkü şu tele 30k vereceğime 2 buçuk katını verir 5 yıl memnun bir şekilde kullanırım düşünceleriniz neler 😅?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
ErenG09
Active Level 10
Galaxy S
Sorun donanım değil ki Android donanımda uçmuş ama yazılımda 500 sene geriden geliyor. Çaresi sadece apple veya eğer iyi çıkarsa globale huawei

View solution in context

8 Comments
Bekirrr
Active Level 2
Galaxy S
selam tabs10feplus cihaz aldım 2 gün önce 1 kez şarja taktım %20 ile %80 arasında sadece ısınmadı orjinal şarj adaptörü ile şarj ettim ama pil sağlığını %98 gösteriyor bu zamanla düzelirmi neden böyle oluyor
S24FE_Arda33
Active Level 7
Galaxy S
Knk tam bişey diyemicemde çünkü bende geçenlerde kafamı karıştıran buna benzer bişey yaşadım pil sağlığım %100 dü sonra az bi kaç gün veya hafta geçti direk 98 e düştü işin dahada ilginci pil sağlığı birkaçgün sonra yeniden 100 e geri döndü sonra yine birkaç gün sonra 98 e geri geldi şuan hala 98 😂
0 Likes
S24FE_Arda33
Active Level 7
Galaxy S
Çok kafana takma maximum pil korumasını aç adaptif pili aç %10 %20 lerde şarja tak yeter
Bekirrr
Active Level 2
Galaxy S
Çok sağol reisim pil koruması maksimumda demek tek ben değilmişim seninde olmuş normal o zaman sağol😊🙏
VedatA565G
Active Level 4
Galaxy S
S24 FE al diyenler var hala 😂 tamam S24 FE güzel cihaz ona lafım yok ama bazıları sorunları yaşıyor umarım güncelleme ile düzelir 🙏
S24FE_Arda33
Active Level 7
Galaxy S
Bu sorun s25 ultrada bile var bu cihazdan ziyade yazılım sorunu Android veya one ui kaynaklı
MuratTevfik
Active Level 10
Galaxy S
Ben vapor chamberi patlattım buz ile soğutayom derken dex modunda siz düşünün halimi bir de kablosuz şarj kullanıyorum indüstriyel fırın gibi sıcacık neyse kışın dışaeıda el sobası olarak kullanırım 😅
0 Likes
Solution
ErenG09
Active Level 10
Galaxy S
Sorun donanım değil ki Android donanımda uçmuş ama yazılımda 500 sene geriden geliyor. Çaresi sadece apple veya eğer iyi çıkarsa globale huawei