Fazlamı kötü sizce çok bakmadım telefona. şarkı felan değiştirdim genelde 2 3 saat dinledim yazmıyo o (instagram 10dk dan daha az kullandım pil... View Post
Fazlamı kötü sizce çok bakmadım telefona. şarkı felan değiştirdim genelde 2 3 saat dinledim yazmıyo o (instagram 10dk dan daha az kullandım pil... View Post
Merhabalar, parmak izi sorunu yaşatmayan kaliteli mat ekran koruyucu tavsiyesi olan var mı? View Post
cihaz surum dusurme cihazda hata olusmasina sorunlara kasmaya baska sorunlara sebep olurmu zamanla duzelirmi kendiliginden View Post
2 aylık cihaz ara sıra gözüme takılıyor denetim panelini açtığımda pil göstergesinin izi var sizce ne yapmalıyım View Post
Nasil çözerim acana View Post
S24 plus'ın oyun oynarken bu kadar ısınması normal mi? View Post
Ekran kaydı alınmıyor View Post
s23ü 1-2 yıldır kullanıyoruz. alırken bir şey olmaz diye aldık ancak şuan telefon kasıyor, takılıyor ve şarjımız hızlıca bitiyor. iyi kandırıldık... View Post
Teli 2 3 gün önce güncelledim de sıfırlamam gerekiyormu daha temiz kurulum için uzun yıllar elma kullandım da yardım edermisiniz. :) View Post
Herkese merhaba yaklaşık 60 bin liralık bir bütçem var. S24 Ultra'nın tasarımı inanılmaz hoşuma gidiyor. Köşeli tasarımı tam bir Note havası... View Post