Resolved! Solved

Original topic:

S22 süper hızlı şarjda ısınıyor

(Topic created on: 12-20-2023 11:36 PM)
339 Views
V-A
Active Level 3
Options
Galaxy S
S22 cihazımın süper hızlı şarjda ısınmasının pile uzun süreli kullanımda bir zararı olur mu? Süper hızlı şarj kullanımında akımın miktatını düzenleyecek yazılımın olduğunu biliyorum, dengesiz akımdan endişeli değilim. 25W orijinal adapter ve orijinal kablo ile şarj ettiğim S22 cihazımda 'süper hızlı şarj' esnasında meydana gelen ısınmanın pilde performans kaybına sebep olma ihtimali ya da tam şarj ömrü üzerinde olumsuz etkisi var mıdır?

7 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Eger çok uzun süre ısınma oluyorsa ve her defasında oluyorsa zarar verir.%20'lerde yeniden baslatarak takın,ısınma daha az olması gerekiyor.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Kısa vadede zararı yok. Ama uzun vadede bu pilini daha hızlı öldürecektir. Bu yüzden mümkün olduğunca normal hızda telefonu şarj et.
victorhugo
Active Level 9
Galaxy S
S22 25 w destekliyor
V-A
Active Level 3
Galaxy S
Özür dilerim. 25W PD Adapter kullanıyorum. Aklımda 45W kalmış
0 Likes
Solution
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Bu rutini öneriyorum gerçekten işe yarıyor1703104572669.jpg
V-A
Active Level 3
Galaxy S
Mantıklı. Gündüz şarj ihtiyacım olursa zamandan kazanabilmek için hızlı ve süper hızlı şarj aktif kalsın ama gece şarj kullanacaksam uzun uzun şarjda dursun diye oluşturmuşsun sanırım. Gerçekten mantıklı. Ben de rutinleri çok kullanışlı buluyorum. Gündüz şarj ihtiyacı duyuyorum çoğu zaman ve ısınması rahatsız edici bir hal almaya başladı artık
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Uzun süreli ısınma evet pile zarar verir modlar ve rutinlerden bir rutin oluşturup hızlı şarjı şu pil yüzdesinden sonra kapat diyebilirsin