cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 süper hızlı şarj olmuyor

(Topic created on: 07-18-2024 05:48 PM)
624 Views
Takma00
Active Level 6
Options
Galaxy S

S22 süper hızlı şarj olmuyor 25w ile dolduruyorum ama sadece hızlı şarj diyor nedeni nedir biliyormusunuz

Takma00
Active Level 6
Galaxy S
Güncellemeden sonra böyle oldu zaten ama niye böyle olduğunu çözemiyorum
0 Likes
sametsmdr1
Active Level 6
Galaxy S
şarj aletinin üzerine iyi bakın 25 watt değil
0 Likes
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
25w yazıyor üstünde ve başka bir samsung cihazda kullandığım zaman süper hızlı şarj ile doluyor
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Galaxy S
Şarj aletin 25 w arkasında süper Fast charging yazıyormu yazıyor ise süper hızlı şarj eder süper yazmıyor ise hızlı şarj eder
0 Likes
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
Yazıyor
0 Likes
Cuma-S23Ultra
Active Level 5
Galaxy S
Süper hızlı şarj için 45W'lık şarj aletiniz olması lazım ve de telefonun bunu desteklemesi gerekiyor. 25W'lık şarj aletleri süper hızlı şarjı desteklemiyor.
0 Likes
CENGOs21fe
Active Level 4
Galaxy S
Alakası yok yanlış bilgi verme 25 süper hızlı ve hızlı şarj adaptörü vardır biri 3.0 diğeri ise 2.0 şeklinde aynı zamanda 45 watt olanı da var
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hızlı şarj özelliğini kapatıp baştan açın sorun düzelmezse kullandığınız şarj cihazıyla başka bir telefonu veya tableti şarj etmeyi deneyin başka şarj edeceğiniz telefon veya tabletin markası şarj cihazınızın markası ile aynı olsun mutlaka ve şarj cihazınız ile tam uyumlu olacak şekilde başka ürünlerle test edin kontrol edin bakın Onların ne şekilde şarj edecek Ayrıca başka telefon veya tableti kendi şarjınız ile şarj ettiğinizde şu detaya dikkat edin telefon veya tabletin desteklediği What değeri şarjınızın maksimum vat değeri ile aynı olması gerekir başka ürünleri şarj ettiğinizde sorunsuzca şarj olursa Sorunun kaynağı telefonunuzdadır başka ürünleri şarj cihazı ile şarj ettiğinizde aynı şekilde sorunlu şarj olur ise Sorunun kaynağı şarj cihazındadır Sorunun kaynağı şarj cihazında olduğu anlaşılır ise başka bir orijinal şarj cihazı satın alın Sorunun kaynağı Telefonunuzda olduğu anlaşılırsa ayarlar genel yönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla işlemini yapmanızı tavsiye ederim bu işlemi yapmadan önce önemli veri varsa yedekleyin cihazınıza hafıza kartı veya flash bellek takarak fotoğraf video müzik gibi şeyleri oraya göndermenizi tavsiye ederim internetteki yedekleme platformlarını kullanmanızı tavsiye etmem
0 Likes
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
Başka samsung cihazla kullandım süper hızlı şarjla doluyor
CENGOs21fe
Active Level 4
Galaxy S
Tel normal 22 mi yoksa plus mı eğer plus ise 45 watt süper hızlı kullanman gerekebilir
0 Likes