Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
S23 fe cihazımda one ui7 güncellemesinden sonra telefonu sıfırladım ve su an game Booster açılmıyor nasıl açabilirim, sürümler güncel, yeniden... View Post
S24+ kullanıcısıyım, one ui7 yüklediğimden beri, cihazda ısınma sorunu yaşıyorum. Çözümü olan var mı ? Bir uygulama yada bir özellik açık olduğu... View Post
Hard Reset'in ilk haftası mükemmeldi 7 saatlere çıkmıştım, yine 5 saate düştüm. View Post
Registar nedir samsung s25 ultra da yardımcı olursanız sevinirim View Post
Birkaç ay önce daha türkiyeye ui 7 güncellemesi gelmediği zaman EUX csc romu kurmuştum 3 tane daha güncelleme gelmiş olması lazım ama hala güncel... View Post
S23 kullananlar, cihazınız sıcak veya normal seviyedeyken donma veya takılma gibi sorunlar yaşıyor mu? View Post
Renk paletini uygulama rengine uygulayınca normalde çok güzel gözükürken karanlık modda rengi koyulaşıyo kötü gözüküyor. Hem telefpnu karanlık modda... View Post
120 hz full wifi performas profili düşük seviyeli konum açık arada buds da bağladım sizce nasıl? View Post
Şimdilik aktivitelerden erişilebiliyor fakat çalışmıyor. One UI 8'de çalışır sanırım. Günlük hatırlatıcı gibi çalışıyor. Şu zamanlarda sürekli... View Post
Telefonu Nisan' da aldım, yan tarafları(kasa oluyor galiba) renk atmaya başlad. Servise gönderilir mi? View Post
User | Likes Count |
---|---|
913 | |
651 | |
526 | |
521 | |
504 |
User | Count |
---|---|
57 | |
53 | |
28 | |