cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ile S23 arasında kaldım, yardım!

(Topic created on: 07-07-2023 01:28 PM)
218 Views
EmrahM
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar.. bugün ya da yarın bu iki telefondan birini alacağım ama çok kararsız kaldım. İlk olarak sebebi, şu an güncel fiyatlara göre aralarında 10 bin TL **bleep** var maalesef. Bu yüzden sizce S22 yerine S23 almak mantıklı mı? Çevrede gördüğüm kadarıyla S22 için batarya ve işlemci sorunlu söyleniyor, bu durum abartıldığı kadar var mı? İkinci olarak şu an s10 Plus kullanmaktayım ve telefonumdan memnunum ama daha yeni güncel ve biraz daha ekran boyutu küçük bir telefon aramaktayım.. sizce S10 Plus'tan geçmeye değer mi? 

İyi günler.. 
26 Comments
desx
Active Level 4
Galaxy S
Maalesef ülke şartlarında yıllık bile telefon değiştirme şansımız pek olmuyor bu yüzden aradaki 10 bin TL eğer karşılayabileceğiniz bir farksa, kesinlikle buna değer. Zira memnun olmazsanız hemen değiştirme şansınız da yoksa o cihazı kullanmak zulüm olur. Hoş, S22 kötü bi cihaz değil ancak S23'den memnun olanların oranı çok çok daha yüksek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Almışken tam almanı tavsiye ederim. S23 model daha kaliteli olduğu için tavsiye ediyorum. S22 alma.
EmrahM
Active Level 3
Galaxy S
Arkadaşlar S23 aldım, çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için 😁🙏🏻
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Yerinde bi tercih olmuş. Güle güle kullan. :)
Galaxy S
Süper hayrili olsun güle güle kullan sıkıntısız şekilde 🙃 yardımcı olabildiysek ne güzel
yasinkrll
Active Level 6
Galaxy S
S22 kullanıcısı olarak uzak durmanı isterim kesinlikle s23
0SamS10E0
Active Level 6
Galaxy S
Bende S10e modelinden geçtim S23 serisine
Snapdragon gerçekten yaramış bu S23 serisine.
Batarya ekran süre farkıda S22 ye göre iyi f.ark var.
Ha Ben S10e den geçtim ve bana göre her türlü çok çok iyi yani evet Kesinlikle aradaki fiyat farkına değecek S23 al derim:)