cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ile S23 arasında kaldım, yardım!

(Topic created on: 07-07-2023 12:03 PM)
1229 Views
EmrahM
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhabalar.. bugün ya da yarın bu iki telefondan birini alacağım ama çok kararsız kaldım. İlk olarak sebebi, şu an güncel fiyatlara göre aralarında 10 bin TL **bleep** var maalesef. Bu yüzden sizce S22 yerine S23 almak mantıklı mı? Çevrede gördüğüm kadarıyla S22 için batarya ve işlemci sorunlu söyleniyor, bu durum abartıldığı kadar var mı? İkinci olarak şu an s10 Plus kullanmaktayım ve telefonumdan memnunum ama daha yeni güncel ve biraz daha ekran boyutu küçük bir telefon aramaktayım.. sizce S10 Plus'tan geçmeye değer mi? 

İyi günler.. 
26 Comments
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
İmkan varsa düşünmeden s23 tercih edilmeli. Her yönden çok daha üstün cihaz
EmrahM
Active Level 3
Galaxy S
Cevap için teşekkür ederim.. 10 bin TL lik farka değer mi sence hocam? Benim için özellikle kamerası çok önemli
_Fırat_
Active Level 8
Galaxy S
Ben ikisini de kullandım şu anda da s23 kullanıyorum. Maddi olarak imkanınız varsa bence hiç düşünmeyin alın derim hocam açıkçası.
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
Kesinlikle S23 tercih etmelisin fiyat farkına değer
EmrahM
Active Level 3
Galaxy S
S23 te ısınma vs.. gibi kronik sorunlar var mı?
Alfatürk
Expert Level 5
Galaxy S
S23 te ısınma sorunları yok
Galaxy S
3 haftadır kullanıyorum herhangi bir problem yaşamadım
doruk0333
Active Level 6
Galaxy S
Evet s22'nin pili çok yetersiz bir günü çıkaramıyor ama s23 2 saat fazla gidiyor şarjı yani sabah 10.00 da çıktın mesela akşam 6da biter şarjı s22nin ama 8.30 ya da zorlasan 9 bile görür s23ün şarjı
EmrahM
Active Level 3
Galaxy S
Hocam sizin profilinizde ki S23 deneyiminizi okudum da siz de S10 Plus'tan geçiş yaptınız sanırım.. aynı durumdayız ve beni daha iyi anladığınızı düşünerek, fiyat farkına değer mi acaba konusunda içim rahatladı 😁