cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 ekran süresi rezalet

(Topic created on: 02-23-2024 05:21 PM)
610 Views
afk7
Active Level 1
Options
Galaxy S

image

Sizinde böyle mi s22 leriniz one ui 6 dan sonra daha kötü oldu pil 
19 Comments
afk7
Active Level 1
Galaxy S
Nasıl memnunsun ki telefonu yeniden başlatıyorum ısınıyor kışın ortasında kuzenimde yd poco f5 var ikisi yeniden başlattık benim telefon ateş gibi oldu onun ki buz gibi s22 içten yanmalı dizel motor gibi
0 Likes
egemenkylr
Active Level 2
Galaxy S
telefon boyutundan dolayı ısınma yapabiliyor evet çünkü bulut haznesi küçük kalıyo bununla birlikte bataryada küçük yüksek ısılarda performans düşüklüğüde normal s22+ da batarya ve soğutmaları daha büyük sorunsuz çok şikayetçiysen s22+ geçebilirsin
0 Likes
afk7
Active Level 1
Galaxy S
S22 serisi komple sorunlu basit işlemlerde bile aşırı ısınması can sıkıcı
Telefonumu geçen haziran almıştım sonbaharda ekran yanigi gördüm yazın oluşmuştu garanti servisine verdim değiştiler yaz aylarında yine ekran yanigi olacak kesin yükse isidan geçebileceğim telefonda yok s23 bile 30 bin bandında samsungtan bu telefon yüzünden çok soğudum iphone 11 den geçmiştim s22 ye
0 Likes
egemenkylr
Active Level 2
Galaxy S
ilk çıktığı zamanlar aldım telefonu 2 yıl oldu performansta ufak bi düşüş bile yaşamadım ekran yanığı bile yok ekran ışığını fullde kullanıyorum çoğu zaman ufak işlemlerde sosyaş medyada gezerken ısınma sorunu yaşamıyorum oyun oynarken ciddi bi ısınma oluyor o kadar
0 Likes
afk7
Active Level 1
Galaxy S
Belkide benjm telim s22 kronik sorunları dışında kendisininde sorunları vardır fabrika çıkışlı ondan daha rezalet benim ki
0 Likes
egemenkylr
Active Level 2
Galaxy S
içi açılan çoğu telefon sonrasında dahada başa bela olmaya başlıyor
0 Likes
afk7
Active Level 1
Galaxy S
İlk baştan beri bu sorunlar vardı yalnız one ui 6 dan sonra şarjım daha çabuk bitmeye başladı
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Ben şunu söyleyeyim sadece s22 pil dışında mükemmel cihaz ama pili Rezalet S22 kullanmasın ha Iphone 8 kullanmasın aynı şey benim gözümde pil bakımından
0 Likes
afk7
Active Level 1
Galaxy S
Aynı sey gerçekten iphone 8 bari pil mah düşük anlarsın bu rezalet
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En çok hangileri tüketiyor
0 Likes