Video Modunda ev ortamı ışığında 06 geniş açı ile video çekimi yapınca dengeli modda 3/4 saniye sonra bulanıklaşıyor video ve netlemiyor. 1x2x sorun... View Post
Video Modunda ev ortamı ışığında 06 geniş açı ile video çekimi yapınca dengeli modda 3/4 saniye sonra bulanıklaşıyor video ve netlemiyor. 1x2x sorun... View Post
Arkadaşlar merhaba Samsung Galaxy S23 Ultra kullanan var mı? Ekran tam kapanırken ya da video izlerken bende kısa süreli koyu yeşilimsi bir ekran... View Post
S23 ultra telefonumun şarjı çok hızlı bitiyor ayrıca telefonu şarja taktım %7 den 30 dakika içerisinde %100 e çıktı telefonu kapatıp açtım şarj %43 e... View Post
Geleceksen gel gelmiceksen abin gelsin bunedir la 1 sene oldu Harbi sıkıntı bune arkadaş gelmedi gitti View Post
Şarjım çok daha hızlı gitmeye başladı cihazımda yavaşlama mevcut ve ram tüketimi ciddi şekilde yüksek. En son gelen güncelleme sonrası telefonumda... View Post
Herkese merhaba.Samsung S24+ kullanıcısıyım. Quick share ile Windows 11 masaüstü bilgisayarıma veri aktarımı yapmak istiyorum. Bilgisayarıma bağlı... View Post
Abimin telefonu olduğu için biliyorum View Post
S25 ultra alabildim sonunda arkadaşlar. Henüz yüzde 20 nin altını görmedim. Sürekli saat nağlı wifi falanda açık gündelik kullanımım bu şekilde.... View Post
Arkadaşlar Samsung Galaxy S24 Fe cihazımda samsung game optimizing service adlı uygulama 16mb yi geçti ve performansımı çok fazla baltalıyor önbelleği... View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 405 | |
| 383 | |
| 374 | |
| 336 | |
| 282 |