cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 alınır mı

(Topic created on: 05-14-2022 02:00 AM)
1599 Views
katzenpoopen
Beginner Level 4
Options
Galaxy S

Merhaba ben snapdragon işlemcili s20 fe kullanıyorum s22ye geçmeyi düşünüyorum ama incelemelerde bataryasının yetersizliğinden ve ısınma probleminden bahsedilmiş. Özellikle kamerası sebebiyle geçmek istiyordum ama kararsız kaldım. S20 fe de ilk aldığımda baya ısınıyodu kullandıkça azaldı ama sıcak havada yine ısınıyor gibi şu an. S22 kullananlar yardımcı olabilirse sevinirim şarjı ne kadar gidiyo ve ısınıyo mu? 

4 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
Aslinda gecile bilir model isinma hic duymadim zaten snapdragon islemci ile gelmektedir
Galaxy S
Ücreti ödenirse alınır neden alınmasın? ☺️
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Aşırı olmadığında Isınma çok normal aslında ,çünkü artık telefon işlemcileri çoğu giriş seviyesi laptoptan daha güçlü işlemciyi fan olmadan küçücük bir cihaza koyuyorlar. Bilgisayarlarda ısınır ama çalışmaya devam ederler.ısındığında performans kaybı, donma, kasma olmuyorsa sorun olmaz.Pil sıcaklıkta olumsuz etkilenir fakat güçlü bir telefon alıyorsan pilini çok dert etmeyeceksin .şöyle örnek vereyim .Altında ferrari gibi bor araba olsa tekerleklerin aşınmasını önemsermisin? Zaten telefonun içindeki aksamlar zaten telefonun ısınması göz önüne alınarak yapılıyor .
BAY-PANDA
Active Level 8
Galaxy S
Ayrıca s22 de çok uzun saatler alacağını düşünme max 8-8.5 alırsın bence .çünkü 120 hz ,wifi açık ,s21 de aldığım en iyi süre. Pil istiyorsanız A52s ,A72 gibi yine işlemcisi çoğu işinizi rahatlıkla görebilecek ama hız ve kullanım ömrü biraz daha düşük olduğu için pilden çok yemeyen bu attığım değerlerin 2 katına çıkabilen telefonlara bakmalısınız.ozellikle s20fe pilinden memnun değilseniz.(son olarak bir arkadaş özelden konuştuğumuzda yazmıştı s21 den bile daha düşük ekran süresi alıyormuş s22.Lakin ben gözümle görmeden bir şey diyemem)Screenshot_20220425-093246_Device care.jpg