cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 ağır çekim ve ultra ağır çekim modunda ekranda ışık titremesi

(Topic created on: 09-25-2023 02:54 AM)
229 Views
TRanquiL37
Beginner Level 2
Options
Galaxy S

Evet başlıkta da belirttiğim üzere ağır çekim ve ultra ağır çekim modunda ekranda titreme mevcut çekimede yansıyor normal çekimlerde kameralarda hiçbir sorun yok burada yazılan bazı çözüm yöntemlerini denedim fabrika ayarlarına döndürmek veya verileri silmek gibi ama çözüme ulaşamadım.

6 Comments
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
samsung türkiye danışmana danıştınmı acaba onlarözme şansı büyük oluyor
0 Likes
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
benim telefonla olan sıkıntılarımı çözmüşlerdi
0 Likes
Takma00
Active Level 6
Galaxy S
bende s22 kullanıyorum
0 Likes
TRanquiL37
Beginner Level 2
Galaxy S
Telefonu bugün aldım az önce sorunu keşfettim henüz buradan başka yardım almaya çalışmadım
0 Likes
Solution
VadimKM
Expert Level 4
Galaxy S
Merhaba,

Bahsettiğiniz durum bir sorun değildir. Eğer ki bu çekimleri güneş ışığı altında yaparsanız titreme olmaz. Bu durum yapay ışıkta yapılan çekimlerde oluşur. Çünkü ampülün yaptığı titreme ile güneş ışığının yaptığı titreme aynı değil.
0 Likes
Solution
Manavgat
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba TRanquiL37,

Cihazınızda bir hata olduğunu düşünüyorsanız, incelememiz için hata videosu ile birlikte Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes