cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 WiFi Sorunu

(Topic created on: 12-10-2022 08:26 AM)
1367 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

WiFi yi acmak istediğimde ar ara bunu yapıyor.  

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gökırmak
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Aykut,

Yaşadığınız duruma yönelik aşağıda yer alan adımları uygulayabilirsiniz:

• Menü > Uygulamalar > Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Ağ ayarlarını sıfırla menüsünü seçiniz. Bu işlemi uyguladığınızda bağlantı ayarlarınızın logları sıfırlanacaktır. Daha önce bağlanmış olduğunuz Wi-Fi ağları, Bluetooth ağlarını telefon unutacaktır ve tekrar şifreleri girmek durumunda kalırsınız. Bu durumlar haricinde herhangi bir veri kaybı olmaz.

Yaşadığınız durum devam ederse; incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD

View solution in context

13 Comments
KaanDede
Active Level 6
Galaxy S
Sıfırlamayı deneyin
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle yapacağım artık
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sıfırlayın derim eğer düzelmezse servise gidin derim
RealDtc
Active Level 6
Galaxy S
Dostum güç tasarrufu modunu bir kontrol et istersen yine çözüm vermezse uçak modunu açıp telefonu yeniden başlatmanı öneririm, benzeri durumlarda işe yarıyor.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkürler bilgilendirme için
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
arama çubuğuna wifi yazarak şu ayarları kapatıp açmayı deneyin. wifi güç tasarrufu kapalı olsun!Screenshot_20221210_101406_Settings_1000012263_1670656453.jpgScreenshot_20221210_101426_Settings_1000012265_1670656469.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Açıktı o bende. Kapatayım. Pil tasarrufu yapar diye tutuyordum ama bir etki ettiği yok pek
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Modlar ve Rutinler uygulamasında Wifi ile ilgili bir Rutin var mı kontrol etmeni öneririm. Konuma bağlı olarak Kapatıp Açmayı, Sinyal Seviyesi gibi.!
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Onunla ilgili bir ayar yok. Telefonu sifirlayacagim birde. Android 13 sonrası yapmadım