cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Ultra mı S23 mü?

(Topic created on: 03-28-2023 03:34 PM)
2580 Views
KojiroHyuga04
Active Level 3
Options
Galaxy S

Merhaba.

Halihazırda aklıma bu iki telefonu koydum. Geçen gün MediaMarkt'a gittiğimde ikisini de elimde tutup deneme şansına sahip oldum.

S23 aşık etti beni kendine. Ancak oradaki yetkililere danışınca bana S22 Ultra al daha iyi olur hem ümiversitede de işine yarar dediler.
S23 işlemci olarak çok önde. Daha yeni bir cihaz olduğu için sanki bunu tercih etmek daha mantıklı geliyor.

Sizce sadece bu iki model arasından hangisini alırsam uzun vadede daha iyi olur? Şahsen içimden S23 geçiyor.
19 Comments
ben006
Expert Level 5
Galaxy S
S22 ultra s23ten daha iyi ama enguncel olsun ve daha iyi islemci dersen ozaman s23 al derim ama duzu alma plus al derim
burchina21fe
Expert Level 5
Galaxy S
23 plus al .. normali çok küçük ya👍
KojiroHyuga04
Active Level 3
Galaxy S
S23 elimde tuttum hocam ama aşırı da küçük gelmedi. S9+ ile neredeyse aynı boyda ama onu tutması daha kolaydı.
burchina21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Aslında tutumu falan rahat olurda ileride plus alsaydim dersin gibime geliyor..ya çünkü bı film video falan izlerken belli bı muddet sonra küçüğüne gelmeye başlıyor daha geniş ekranda izlemek istiyor insan.😁s9+dan küçük degilmi 🤔benim eski teli de 9+..eğer onun kadar varsa olabilir ama benim ondan küçük gibime geldi..
KojiroHyuga04
Active Level 3
Galaxy S
Valla dizi film izleme gibi alışkanlıklarım pek yoktur. Tarih videosu izlemeyi çok severim ama :) Büyük ekran da olsa küçük ekran da olsa pek bu anlamda **bleep** etmez gibi geliyor bana.

S23+ da düşündüm ancak S23'e önemli bir faulü var. Panel renk yoğunluğundan faul veriyor. Benim S9+ bile FHD+ modunda kullanılınca 398PPI yoğunlukta oluyor.
KojiroHyuga04
Active Level 3
Galaxy S
F a r k kelimesi neden bipleniyor ya?
0 Likes
ekremfatihefs
Active Level 6
Galaxy S
A r k den dolayi
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlk tavsiyem şu olacak: Hiçbir zaman teknoloji mağazası çalışanlarının önerilerine kulak vermeyin. Çünkü çoğu mağazanın stoğunda fazla olan cihazı, stoklarda bekleme ihtimali fazla olan cihazı satmaya çalışırlar. Malum bir mağazanın çalışanları, sürekli T... markalı bir cihazın modellerini satmaya çalışır mesela. Arada işini ciddiye alanlar da vardır muhakkak ama çoğu ne de olsa mağaza ne isterse onu yapan insanlar.

Ben olsam kamerası yüzünden S22 Ultra almak isterdim ama S23 daha kompakt bir cihaz olduğu için düşünürdüm. İkisi de gayet iyi. S23 daha güçlü bir işlemci ile geliyor. Mantıklı düşünmüşsünüz. Ha, S22 Ultra alırsanız da üzülmezsiniz.
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
S23 düz ile s22 Ultra arasında batarya Note alma ve kamerada önde bunlar senin için önemli değil ise s23 alabilirsin