Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
Son zamanlarda telefon iyice salaklaşmaya başladı, açıldıktan sonra baya bir süre sersemleşiyor. Telefon kamerasında ilk açıp direk 30x veya 0.6x e... View Post
samsung neden saatle ilgili gönderi yapılmasına izin vermiyor saat ile ilgili bişey sorucam sunucu hatası diyor saat paylaşan herkesin gönderisi... View Post
yeni samsung saat aldım nfc ile ödemek icin iscep indirdim telefonunuzu kontrol edin diyor ama hicbisey gelmiyor telefona View Post
Merhaba herkese, s23 fe telefon aldım nisan ayında batarya süresinden hiç memnun kalmadım ama bu telefon eşime daha ideal olduğunu düşündüğümden yeni... View Post
s22 kullanicisiyim telefon isiniyor cözumu yazmiş bana şaka gibi amiral gemisi kullaniyorum farkindaysan View Post
S23 ultra ile ay fotograflama View Post
Buds3 ve pro modeline güncelleme geldi. Gelen güncelleme bluetooth ve ses kalitesinin iyileştiğini belirtiyor. View Post
evet arkadaşlar 2023 ten bu yana s22 kullanıyorum telefon sarjda googlede yandex ceviri acik bir yandan goruntulu whatsaap konusuyorum telefon... View Post
Bu sorunu yaşıyorum düzelmiyor View Post
User | Likes Count |
---|---|
690 | |
556 | |
410 | |
390 | |
385 |