cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Ultra Yanlışlıkla Dokunma Koruması hk.

(Topic created on: 08-16-2023 09:39 PM)
492 Views
cemzengin
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, S22 Ultra cihazda yanlışlıkla dokunma koruması (aktif olmasına rağmen) düzgün çalışmayan var mı? Çok önemli bir özellik ve telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamama rağmen yine sorun yaşamaya devam ediyorum. Örneğin, yolda yürürken ekran açılıyor, o sırada müzik dinliyorsam şarkılar rastgele değişiyor veya AOD ekranında dokunma ve müzik göstetme/kontrol ayarını kapatınca bu sefer de parmak izi sensörüne çok fazla yanlış dokunma oldu bildirimi geliyor. Hiçbir üründe olmaması gerekirken, üst segment bir üründe bu tür sorunlar yaşanması can sıkıcı. Bu tür şeyler için de Türkiye'de servis macerasının nasıl olduğunu biliyoruz... 

2 Solutions

Accepted Solutions
Solution
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy S
Cam koruyucuyu değiştirmen gerekiyor bende bu sorunu yaşadım bazıları sensörü engelliyor ve dokunma hassasiyetini arttırıyor

View solution in context

0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  cemzengin,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

0 Likes
7 Comments
özcansksks
Active Level 6
Galaxy S
Parmak izi her zaman açık özelliğini kapatmaniz gerekiyorScreenshot_20230816_220059_Settings.jpg
cemzengin
Active Level 1
Galaxy S
Hayır, yanlışlıkla dokunma koruması açık olduğunda sorun olmamalı. O özellik düzgün çalışmıyor. Yoksa, diğer türlü, kola şişesinin kapağı açılmıyorsa şişeyi kesip öyle bardağa dökün demek gibi oluyor :)
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Kafasına göre çalışan yanlışlıkla dokunma korumasının yazılımını değiştiremeyeceğimiz için başka çözümler üretmeye çalışıyoruz.🤷
cemzengin
Active Level 1
Galaxy S
Evet, anlıyorum, ben de denedim ancak düzeltilmesi lazım. Biraz daha gözlemleyeceğim, yoksa değişim veya iade talebiyle telefonu servise teslim edeceğim.
özcansksks
Active Level 6
Galaxy S
Sizi iyi anlıyorum bende zamanında bundan muzdariptim ama başka bi çözüm yok maalesef. Bu ayar ekran kapalıyken parmak iziyle direkt kilidi açtığı için sizde ekran kapalıyken ekrana dediğiniz için parmağınızı taramaya çalışıyor.
Solution
ahmetaytas01
Active Level 7
Galaxy S
Cam koruyucuyu değiştirmen gerekiyor bende bu sorunu yaşadım bazıları sensörü engelliyor ve dokunma hassasiyetini arttırıyor
0 Likes
Solution
Bakırçay
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  cemzengin,

Durumu detaylı olarak incelememiz için Samsung Members uygulaması içerisinden " Destek > Geri bildirim gönder başlığı > Hata Raporları bölümünden sorunu ayrıntılı olarak yazarak, sistem kayıt verilerinizle birlikte '' Gönder '' butonuna basınız. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacaktır. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek hata raporu gönderebilirsiniz;

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

0 Likes