cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Pil Sorunu

(Topic created on: 11-07-2023 09:38 PM)
637 Views
murat77d-S23
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

image

image

--------------------------------
Kalan sarj %28
Guc tasarrufu kapalı
Bluetooth Açık (watch5 kullaniyorum)
Mobil veri Açık 
Ekstra karartma Açık 
Ekran 60hz
Konum Açık 
Oyun Oynanmadı
--------------------------------
Ekran süresi cok az veriyor 2 / 4 saat ekran süresi olmaz tum uygulamalari da uyku moduna aldim bir kac uygulama hariç yeni fabrika ayari attim yine düzelmedi nasıl düzelecek bu durum telefonu değiştireceğim boyle giderse eski telefonum xioami note8 pro idi ve cok iyi ekran sureleri alıyordum dedim amiral gemisi alalım kamerası falan guzel olur android olsun aliskanlik o yonde ama amiral gemisi korsan gemisi oldu nasil duzelecek bu ? One ui 6 guncellemesi duzeltirmi yoksa s23 geçeceğim degisim kampanyasi ile :(((
0 Likes
Resolved!
24 Comments
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Evet çogu ultra modelden bile daha iyi 😅
0 Likes
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
Iyi ekran suresi almışsınız maşallah benim s22 cok az dayanıyor ya olmadi bi servisi deneyeceğim yine olmazsa s23 gecicem bu boyle olmaz benim s22 ye batarya koymayi unutmuslar
0 Likes
Segosd
Active Level 6
Galaxy S
Senin s22 diyaliz hastası olmuş 🤣
murat77d-S23
Active Level 7
Galaxy S
He ya 🤣🤣
0 Likes
Solution
Çoruh
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba  murat77d ,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden hata raporu gönderebilmek için aşağıdaki yönergeleri takip ederek "Güç/Batarya/Şarj" bölümüne giriş yapabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​​

0 Likes