cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Kamera Performansı Hk

(Topic created on: 01-24-2023 10:14 PM)
702 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Telefonu ilk aldığım zamanlarda çok güzel fotoğraflar ve videolar çekebiliyorken gelen güncellemeler sonrası hem fotograf hemde video kalitesi düştü. Kasıtlı olarak mı yapılıyor bu anlamıyorum. Eklediğim fotoğraflarda zoom yaparak çekmiştim fakat artık böyle netlikte fotoğraf çekemiyorum. 

image

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba. Ayarlar> uygulamalar> Kamera uygulamasını bulup tıkla> depolama> veriyi sil.
Menüsel işlemleri yapmanıza rağmen sorun düzelmez ise Google Play Store Galaxy Store uygulamaları üzerinden cihazınızda yüklü olan Bütün uygulamaların güncellemelerini en son sürüme kadar yapıp güncelleyin uygulamalar güncel olmaz ise hatalı çalışmalarına sebep oluşturabilir bu duruma örnek olarak kamera uygulaması güncel değilse hatalı çalışabilir.
Cihazınızın hiçbir şekilde düzelmediği halinde Samsung members uygulamasına girdikten sonra destek bölümünden hata raporları seçeneğine tıklayın sayfa içerisinden kamera seçeneğine tıklayarak çıkan sayfa içerisine cihazınız ile ilgili bütün sorunları ayrıntılı bir şekilde yazıp hatara burnu gönderin.

View solution in context

0 Likes
14 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Expert Raw kullanıyor musun?
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Hayır
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Ben s21 kullanıyorum ve yaptığım testlerle eminimki yapılan güncellemeler ile daha iyi fotoğraf çekiyor ( one ui 5'e kadar test ettim çünkü one ui 5'e guncellemedim ) belki size öyle gelmiştir ama yine de eğer içiniz rahat etmiyorsa telefonunuza eski sürüm yazılımı atabilirsiniz.
Not : orijinal samsung yazılımı atmak garantiyi bozmaz ( tabi işlemi doğru yapman lazım mesela yanlış cihazın yazılımını atıp bozulursa haliyle garanti dışı kalır). Zaten atması çok kolay , İnternet'e rehber videolar var izleyerek telefonunuza istediğiniz sürümü atabilirsiniz :)
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
One UI 5.1 i bekleyeceğim bakalım neler değişecek
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Malesef one uı 5.1 de bit değeri yükselecek yani bir daha eski sürüme dönemezsiniz , şu an döndünüz döndünüz eğerki 5.1 guncellemesini yaparsanız bir daha dönemezsiniz
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Dönerim ben bir şekilde OEM kilidini kaldırıp.
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Malesef Samsung da rom işleri OnePlus ve Xiaomi'ye benzemez :)
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Hallederiz bir şekilde
Adanaliisot
Active Level 10
Galaxy S
Usta ben en son hallederiz dediğimde OnePlus kullanıyordum ve telefonu 7 ay tamir edemediler en son başka bir anakart takip işi telefonu berbat edip geri gönderdiler ( kamera , ekran felan hep gitmişti )