cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Samsung s22 İçin Optimizasyon Güncellemesi Vermiyor (Sitem)

(Topic created on: 08-12-2024 04:26 PM)
283 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Farkettiniz mi bilmiyorum ama s22 için neredeyse 5-6 ay oldu dediğin gibi hiçbir şekilde stabilite için güvenlik güncellemesi haricinde bir güncelleme vermedi Ya ne yapayım ben güvenlik güncellemesini yani telefonumu mu ele geçiriyorlar hackliyorlar mı Banka hesaplarıma mı sızıyorlar yani çok da önemli olduğunu düşünmüyorum güvenlik güncellemesi senin için önemlidir ama benim için önemli değil açıkçası yani insan bir performansı optimize etmek için bir güncelleme yayınlamaz mı s22 için ya ilk çıktığı zamanlarda çok fazla güncelleme alıyordu kamera güncellemesi pil güncellemesi işlemcinin sıcaklığı için güncelleme ne ararsan s23 çıktı s22'nin popüleritesi düştü s24 çıktı hepten unuttu. Samsung artık s22'yi güncelleme hattından çıkardı yani habire güvenlik güncellemesi kardeşim güvenlik güncellemesini alıyor olabilirsin bu senin telefonunun Wow derecede iyi olduğunu göstermez telefona optimizasyon güncellemesi de gerekiyor Yani optimizasyon güncellemesi gelmedikten sonra güvenlik güncellemesini ben ne yapayım

6 Comments
dogankestel
Active Level 4
Galaxy S
klasik samsung politikası. her sene 10 model çıkarırsan olacağı bu. yetişemiyorlar bence.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
S serisine bile yetisemiyor
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Yetişemiyor muhtemelen
axeno
Expert Level 3
Galaxy S
Bencede güvenlik cok gerekli değil.

Apple ve Samsung optimizasyon getirmiyor ki cihazlara zaten adam akıllı büyük sorun olursa getiriyorlar. O konularda en iyisi oneplus honor vivo oppo hatta vivo bir haftada 4 sürüm yayınladı kocaman birsürü özellik falan eklediler. Amiral gemisi gelse x100 pro hariç ultra kesinlikle geçerdim
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Aynı şekilde 6.1 den sonra ısınma ve saçma pil süreleri için haftalardır güncelleme bekliyoruz erteledikçe erteliyor samsung. Göndersinler bakalım ay sonu yine hangi sorunları çözüp başka sorunlar getirecek güncelleme. Alıştık artık maalesef.
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Maalesef bende