cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S22 Batarya süresi

(Topic created on: 11-23-2024 07:10 PM)
184 Views
Deep_S22
Active Level 7
Options
Galaxy S

image

Bataryaya laf edenler utanır mı, sanmam. 
16 Comments
uthKhu
Active Level 5
Galaxy S
Nasil oldu bu s23 te 6 30 7 saat anca aliyorum
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
Genellikle bu süreleri alıyorum ben, o yüzden bataryaya laf söyleyenleri garipsiyordum.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bu Kullanıcılarının yüzde 99'u pilden memnun olmadığı gerçeğini değiştirmiyor o yüzden bataryanın laf yemesi Gayet normal
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
%99 dostum, cihaz ilk çıktığında bu sorunlarla geliniyordu. Yeni cihaz için gayet normal. Batarya süresinin kötü olması. beklenmediki optimize olsun cihaz kullanmadığınız cihazlara çamur atmayın
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
İlla Kullanmak Gerekmiyor Yeni Çıkan S22'lerin Bataryası İlk Üretilenlere Göre Daha İyi Ama Yine Yeterli Seviyede Bir Pil Performansı Vermiyor
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
3700 mAh bataryadan ne bekliyorsun ki? Yeterince iyi bir performans bence. 8 gen 1 de çok enerji harcayan bir çip.
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
A12 gibi bi batarya performansı vermez zaten özellik dolu bi telefon s serileri a serisi gibi boş değil bataryayı sömürüyor
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Ben A Serisinden Bahsetmedim Ve Tabiikide Giriş Seviyesi Bir Cihaz Amiral Gemisinden Kimi Zaman Daha İyi Bir Batarya Performansı Verir Doğal Olarak Ki A Serileride Çok Boş Değil Artık A55 Gayet Dolu Bir Ürün Tabi Bazı Özelliklerin Kırpıldığını Saymazsak Expert Raw Gibi
0 Likes
Deep_S22
Active Level 7
Galaxy S
tabi ki onlarında kitlesi kullanıcısı çok olduğu için özen gösteriliyor ama dediğim gibi çoğu s serilerinin batarya süreleri bu şekilde 5 6 saat. bataryanın 3700 mha olduğunu unutmayın lütfen.