cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22 Anakart Değişikliği Sonrası IMEI

(Topic created on: 08-02-2023 01:24 PM)
628 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar serviste anakart değişti fakat sonradan imei kullanım dışı diye mesaj geldi. E devlette de sorguladigimda kullanım dışı diyor. Ne yapmam gerekiyor bu durumda. Önceden otomatik kayıt oluyor imei 

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Panik yapmanıza gerek yok 1 hafta içinde düselecektir içiniz rahat feğilse samsungla iletişime geçin ilgilenirler.

View solution in context

10 Comments
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Ciddi olamazsın 🤦Samsung iletişime geç yurt dışı parça olduğu içindir. Kesin Aykut 🤣
EsatSemih
Active Level 7
Galaxy S
Kaydı yapmaları lazım ama kayıt ücreti senin telefondan pahalı olabilir 🤣
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Darısı benim ana karta knk he bide o bir haftaya sisteme düşer zaten o mejazi silebilirsinScreenshot_20230730_123418_Samsung Cloud.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
İnşallah yaparlar
ahmet636363
Active Level 7
Galaxy S
Sakin server kaydi yapmaya calisma telefon cop olur 6bin zaten servise ver direk dokunma
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Yok yapmam
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S

Yurt dışı parçalar ve imei kayıtsız anakart. Benim de geçen sene buds2 cihazım değişmişti. Güncelleme geldiğinde yurt dışı cihazı olarak gözüküyordu. Cihaz meğersem yurt içi değilmiş. Şimdi serviste yine duydum. Yetkili ile konuşurken 2 çalışan geldi ve elimizde cihaz yok ithal edeceğiz gibisinden konuştular. İthal parça kullanılıyor.

Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Parça kalmadı demek ki ellerinde. İthal ediyorlar. Bana otomatik güncellenir dediler ama bekliyorum. Guncellenmez ise servisi arayacağım.
Solution
BK_S22
Active Level 8
Galaxy S
Panik yapmanıza gerek yok 1 hafta içinde düselecektir içiniz rahat feğilse samsungla iletişime geçin ilgilenirler.