cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S22+ ısınma problemi

(Topic created on: 06-24-2023 05:19 PM)
553 Views
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Options
Galaxy S

Son günlerde ısınma programı ile ilgili açılan konulara ben de dahil oldum. Özellikle 20 Haziran tarihinde gelen güncellemeden sonra telefonda aşırı ısınmalar meydana geliyor. 

hata raporu oluşturarak gönderdim ama ne olur bilemiyorum. 
Her ne kadar havalar ısınmış olsa dahi S22 serisi bir telefonun bu kadar ısınması ve şarj tüketmesi normal değil ve kabul edilemez.!

Yazılımcılar sırf yazılım yapmış olmak için mi yazılım yapıyor, yoksa bizlere eziyet çektirmek için mi bu sorunları bize yamıyor onu da anlayabilmiş değilim. 

Sırf bu ısınma problemi yüzünden telefonu kılıfsız kullanmak zorunda kalıyorum ve riske giriyorum. 

Moderatör arkadaşların bu konulardaki şikayet, istek ve taleplerimizi mutlaka ilgili yerlere Copy/Paste ederek aktarması ve uyarması gerekiyor.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emmi_S22Plus,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​

View solution in context

8 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hava kaynaklı hava 28 derece mi ne tahmini gösterilen İstanbulda ama daha sıcak buralar ve temmuzda da artar ve artacağı için deri veya tank gibi kılıflar kullanmayın hem birazda yazılımsal olabiliyor
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
hava bu kadar etken olamaz, bence sorunun ilk sebebi yazılımsal, artı seçilen işlemci ve materyallerden kaynaklı. O zaman soğutma sistemini çok daha etkili yapabilirlerdi. Eğer hava kaynaklı olmuş olsaydı farklı marka model cihazlarda benzer şikayetler de çok olurdu. örneğin iPhone nun bazı modellerinde var bazı modellerinde bu sıkıntı yok.
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
S22 ye sıkıntı yaşamamak Amiral gemisine sahip olmak için bir ton para veriyor insanlar. o vakit illa ki cihazlar arasında da bir **bleep** olması lazım.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S22 serisinde bulunan işlemci ısınmaya çok yatkın Bir işlemci havalarda sıcaklaştı ısınması gayet normal çok aşırı derecede bile ısınmasını normal karşılıyorum ama yine de durum ciddi ise servise gösterince yazı
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Servise gidince olabilecekleri söyleyeyim bakacaklar hiçbir şey yok diyecekler geri gönderecekler, ya da yazılım atıp geri gönderecekler, son olarak en fenası açıp kurcalayıp orasını burasını çizip telefonun içine edecekler. Servis şikayetlerine bakınca neden servise vermek istemediğimi daha iyi anlayabilirsiniz. Imkanım olsa servise verdiğimde başında beklerim
Emmi_S22Plus
Expert Level 1
Galaxy S
Sağ olsunlar hemen ilgilenmişler cevap vermişler. ama keşke bilmediğim şeyleri söylemiş olsalardı, bunların hepsini fazlasıyla zaten yaptım ben. 🙄
işin özü gene hatayı kendinde ara demenin kibarcası olmuş. 🤨Screenshot_20230624_185506_Samsung Members.jpg
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Banada aynısını attılar ki bende de devam ediyor isinmalar. Havaların etkisi olsa evde S21, A21s ve A52 de var onlarda cayır cayır yanardı ki babam güneş altında da kullanıyor s21 i yanmıyor telefon. S22 çok sıkıntılı cidden
Solution
Gediz
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Emmi_S22Plus,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.
MOD​