Original topic:

S21fe

(Topic created on: 08-15-2025 02:05 PM)
132 Views
gorkem08
Active Level 6
Options
Galaxy S

Arkadaşlar tiktok veya instagramda videoyu hızlandırıp bıraktığım zaman hoparlörden pat diye ses geliyor veya sardığım zaman ama indirdiğim müziklerde sarınca falan olmuyor sadece tiktok ve instada oluyor sebebi nedir

9 Comments
MuratTevfik
Active Level 9
Galaxy S
Bir de sım kart tepkisini varsa microsd kart tepkisini de çıkartın ve deneyin eğer düzelirse sorun havadan kaynaklanıyor demektir
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 9
Galaxy S
Tepsi
0 Likes
gorkem08
Active Level 6
Galaxy S
Denedim oluyor
0 Likes
gorkem08
Active Level 6
Galaxy S
Hoparlörde sıkıntı olsa seste sorun olur indirdiğim müziktede yapar
MuratTevfik
Active Level 9
Galaxy S
Belki frekansta ya da dolby atmos açıksa mod değiştirdiğinde oluyordur otomatik seçiliyse
0 Likes
MuratTevfik
Active Level 9
Galaxy S
Sim kart tepsisini yerinden çıkartıp yerinde değilken deneyin ve varsa sd kartı tepsisi de aynı zamanda kılıf varsa da çıkarılı olsun bu dediğim şekilde deneyin
0 Likes
gorkem08
Active Level 6
Galaxy S
Denedim gene oluyor ama sadece uygulamalarda tiktok insta vb oyunda veya indirilen müziklerde olmuyor daha önce olmuyordu
0 Likes
Orka27
Active Level 3
Galaxy S
bende s21fe snapdragon versiyonu var ama böyle bir sorun yok şuana kadar yaşadığım tek sorun mobil veriye tıkladığım aktif olmuyor telefona restart atmam gerekiyor
0 Likes
gorkem08
Active Level 6
Galaxy S
O genelde varya bendede yapıyor onu kapatıp açıyom düzeliyor kulaklıkla deneyeyim dedim sorunu gene aynı oluyor demekki sorun telde değil
0 Likes