cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 güncelleme sorunu

(Topic created on: 12-21-2021 10:14 PM)
210 Views
72turhan72
Active Level 4
Options
Galaxy S

Arkadaşlar yaptığım incelemede cihazına csc yüklenmemiş.bu nedenle güncelleme alamadığımızı düşünüyorum.Aktif bir csc olmadığı için ilgili bölgeden güncelleme alamıyorum.Moderatör bunu okuyorsa stok rom yüklememde sorun varmıdır.tek çözüm bu.

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Merhaba. Cihazınızın güncellemeleri yurt dışına ait olabilir, yani telefon yurt dışı kayıtlı olabilir. Eğer cihazınızın Samsung Türkiye çıkışlı olduğunu düşünüyorsanız, bahsettiğiniz konu hakkında en yakın servise giderek güncel yazılımı attırmanızı öneririm, aksi taktirde aktardığınız internet sitesi üzerinden yapacağınız yanlış bir işlem cihazı garanti dışıda bırakabilir. Servisten destek alabilirsiniz, eğer türkiye cihazı ise. 

View solution in context

3 Comments
Galaxy S
Stock rom yüklemekte hiç bir sorun olmaz. Garantiyi bozmaz. Ama resmi stock rom yükleminiz gerekir.
72turhan72
Active Level 4
Galaxy S
Sammobile den indireceğim.Bu cihaz nasıl böyle satılabilir anlamadım :)).
Solution
GFB_üyesi
Active Level 10
Galaxy S

Merhaba. Cihazınızın güncellemeleri yurt dışına ait olabilir, yani telefon yurt dışı kayıtlı olabilir. Eğer cihazınızın Samsung Türkiye çıkışlı olduğunu düşünüyorsanız, bahsettiğiniz konu hakkında en yakın servise giderek güncel yazılımı attırmanızı öneririm, aksi taktirde aktardığınız internet sitesi üzerinden yapacağınız yanlış bir işlem cihazı garanti dışıda bırakabilir. Servisten destek alabilirsiniz, eğer türkiye cihazı ise.