cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 fe

(Topic created on: 06-12-2024 05:22 PM)
560 Views
opiag
Active Level 1
Options
Galaxy S
Aldığımdan beridir çok ısınıyor havalar sıcaktır ondandır diyorum ama normal değil bence 
opiag
Active Level 1
Galaxy S
2 3 gün önce
Noova
Active Level 6
Galaxy S
1 2 hafta bekle bakalım düzelebilir ne yaptığında ısınıyor
0 Likes
opiag
Active Level 1
Galaxy S
Daha bise yapmaya vakit olmadı ama genel olarak YouTube Instagram Daha oyun oynamadim
0 Likes
Noova
Active Level 6
Galaxy S
Öncelikle şunu belirtiyim s21 fe zaten ısınan bir telefon ve havalar sıcak birde onun da etkisi var telefonu yeni aldığın için ekstra da ısınır zamanla azalır ama telefon her türlü ısınıyor
Dennoo
Active Level 6
Galaxy S
Isınması normal anormal demişsin ama benim s22 şu anda 40 derece hangi uygulama olursa olsun telefon sıcak sıcaklıklardan kaynaklı normalde oyun oynarken 44 geçmezdi dün 48 i gördüm o kadar yani
0 Likes
Noova
Active Level 6
Galaxy S
Şarj ne kadar gidiyor 120 hz 60 hz olarak
Dennoo
Active Level 6
Galaxy S
4 saat felan görüyorum hatta daha az 120 hz açık hiç 60 hz kullanmadığım için bilmiyorum onu
Noova
Active Level 6
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim
NurullahS23FE
Active Level 7
Galaxy S
S21fe zaten ısınan bir telefon kullanıcı yorumlarin çoğunda isinma problemi var telide yeni almışsın 1 saatten fazla ekran açık durmasın ara ara oyna %20 altina düşürme sarjı
0 Likes
Galaxy S
marka bu istediğini yapmamadıgı veya yapmadıgı için üretilen çözüm yolları bunlar🤗.Sen bilirsin,umarım beklediğin yazılım gelir ki benim paylastıgım arka plan yükü azaltma,ram ve işlemci kullanımını durdurma/azaltma,veri akışını sadece izin verilenlerin kullanımına açma ve bunlar cihazın donanımına etki etmiyor,cihaz yine aynı cihaz.

bunları dene,faydası olur.

Bunların faydası olur.

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-M/Sadece-öneri-hepsini-yapmak-zorunda-değilsiniz/td-p/151...

Cevaplarımı çözüm olarak işaretlersen memnun olurum.
0 Likes