truynactrem
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
06-13-2024 02:46 AM in
Galaxy S
herkese merhaba şimdi sorunumdan bahsedeceğim sizlere aynı sorunu 1 yıl önce yaşadım ve yurtdışı cihazı olduğu için garantiye yollama korkum vardı bir şekilde ilettim ve anakart değiştirilip geri gönderildi. geçen sene sorunu yaşama sebebim cihazı güncellediğimde olmuştu 2023 mayıs ayında yayınlanan güncellemeydi.
şimdi ise 11 haziranda güncelleme geldi cihazı güncelledim ve 12 haziran öğlen vakti cihazım yine bozuldu yurtdışına göndermekle uğraşmayayım telefoncuya vereyim yapsın dedim ama nafile telefoncu işlemcin bozulmuştur uğraşmaya değmez garantiye gönder dedi. şimdi ne yapayım ben telefondan pil çıkmıyor sürekli kendini açmaya çalışıyor kurtarma modu dahil açılmıyor. memberste kayıt oluşturuyorum telefonu sıfırla diyor telefon sana müdahale hakkı vermiyor bir kere servise getirin diyorlar telefon yurtdışı diye onada ücretle bakıyorlar. yani güncelleme yayımlayarak bozduğun cihazdan benden neden ücret isteyesin ki
6 Comments
truynactrem
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 02:48 AM in
Galaxy S
ekranda tek görebildiğim budur kapatıyor yeniden açıyor kapatıyor yeniden açıyor sonsuz döngüde bu arada işlemcim exynos

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 03:00 AM in
Galaxy S
Hocam güç tuşunuz basılı kalıyor olabilir mi? Bir darbe sonucu veya içeriye kaçan toz vb. Şeyler güç tuşunu tetikliyor olabilir mi? Eğer bunun gibi şeylerden şüpheniz yoksa yazılımsal bir sorun olabilir. Hard reset deneyin ya da servise götürün. Umarım servise ihtiyacınız kalmaz
truynactrem
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 03:05 AM in
Galaxy S
şöyle geçen senede yaşadığım için deneyimledim güncelleme sonrası anakart zarar görüyor cihaz yurtdışı diye türkiyede ilgilenmiyor

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 03:09 AM in
Galaxy S
Bahsettiğinize göre kronik bir sorun. Güncelleme sonrası anakartın devrelerinde bazı kısa devreler oluşuyor sanırım. Servise veremiyorsunuz. Cihazın garantili olduğunu düşünmüyorum. Ancak sıradan bir telefoncuya da güvenmeyeceğinizi tahmin ediyorum
truynactrem
Active Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 03:11 AM in
Galaxy S
almanyaya giden denk getirirsem götürecek gidip gelmesi 1-2 ay bir zaman şuan s24 siparişi vereceğim her sene uğraşmaktansa yenisine geçeyim

Anonymous
Not applicable
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
06-13-2024 03:12 AM in
Galaxy S
Umarım yeni cihazınız sorunsuz çalışır hocam