cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 fe exynos

(Topic created on: Monday)
136 Views
juliiett
Active Level 7
Options
Galaxy S

Android 16 yi alacak mı?

24 Comments
Galaxy S
Alacak.
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
Neye dayanarak söylüyorsun bunu? Samsung knoxta android 15in son güncelleme olduğu yazıyor. Diyeceksiniz ki android 12 ile çıktı 4 sürüm sözü var 16 gelmeli. Fakat 12 ile çıkmadı aslında ilk olarak hindistan ve birkaç ülkede android 11 ile çıktı ve kısa sürede 12 güncellemesi geldi ve böylece 1 güncelleme hakkını yemiş oldu. Türkiye'ye 12 ile gelmesi bir şeyi değiştirmez 11 ile çıktı. Ve güncelleme notlarına bakarsanız Türkiye'de yayınlanan ilk güncellemenin majör sürümü b yani 1 güncelleme almış demek. Hiç güncellenmemiş olsa a olur Türkiyeye 1 güncelleme hakkı yenmiş olarak geldi1750101538876.jpg
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Galaxy S
Hocam dipnot geçelim s21 fe bir yıl sonra çıktığı icin Çoğu kesim alacak diyor
0 Likes
özgür_s21fe
Expert Level 4
Galaxy S
Haklısınız 1 yıl sonra çıktı fakat durum anlattığım gibi. Samsung 4 güncelleme sözü verdi ve cihaz 4 güncellemesini de aldı. Verip vermemek Samsung'un inisiyatifine kalmış ama zaten eski bir cihaz ben vericeklerini sanmıyorum. Umarım yanılırım telefonu yakında değiştirmeyi düşünmüyorum çünkü
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Galaxy S
Hocam kendinizi üzmeyin s21 fe 8'i alıp öyle güncellemesi bitecek ama güvenlik güncellemesini devam edecek
0 Likes
mstf_cingi
Active Level 5
Galaxy S
Alacak s21 fe içini rahat tut hocam s21 serisi almayacak çünkü and.11 le çıktı politika gereği 4 yıl android güncellemesi doldu ama s21 fe globale 12 ile çıktı kutudan 12 ile çıktı samsung kutudan ilk çıktığı sürüme göre garantiyi uygular bu yüzden bu telefon 2022 de çıktı ve 12 ile hem globale hemde kutudan o sürümle çıktı politika gereği alacak 16 yı beta almadan direk kararlı sürüm gelir ekim-aralık arası yani çıkış yılı 2022 olduğu için globale ve kutudan ilk çıktığı sürüm and.12 olduğu için son güncellemesi 16 olacak yani güncelleme desteği olarak s21 fe=s22,s22+,s22 ultra
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Galaxy S
Bende bu şekilde düşünüyorum Hocam 🙏
mstf_cingi
Active Level 5
Galaxy S
Aynen öyle hocam zaten bu durum böyle bu cihaz hiç bi zaman and.11 le çıkmadı 12 ile hem globale çıktı hemde kutudan 12 ile çıktı yanlış bilgi var piyasada çok dönüyor herkes öyle zannediyor
0 Likes
juliiett
Active Level 7
Galaxy S
Çoğu kişi 11 ile cikti doyor ama Türkiye girişi 12 ile çıktığı gibi bir mevzu var
0 Likes