cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 SÜREKLİ AĞ BAĞLANTISI UYARISI VE MOBİL İNTERNET GİTMESİ

(Topic created on: 08-08-2023 04:26 PM)
269 Views
Asi2
Active Level 3
Options
Galaxy S

1 aydır durup dururken ağ bağlantınız kontrol edin hatası geliyor ve bakıyorum 3g gitmiş! , mobili aç kapa yapıyorum düzeliyor.

Bu gün içinde defalarca tekrarlaniyor. 

Ağ bağlantısı ayarları sıfırlandı. 
Hat türk telekom tarafından resetlendi.

Ama proplem düzelmedi.

Garanti devam etmektedir gotursemmi.?

image

6 Comments
fansema
Active Level 8
Galaxy S
Garantiye verin
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Arks planda çok fazla interneti kullanan uygulama var,onlar yükleniyordur ki zaten Türktelekom harika çekmiyorken bir de sen yüklenince kesilmesi normal.Bende aynı hattı kullanıyorum ve hiç yasamadım çünkü arka plandaki her şey kapalı.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Selamünaleyküm. Ayarlar genelyönetim sıfırla fabrika ayarlarına sıfırla. Bölümünden sıfırla cihazı. Videoğ fotoğraf gibi veri varsa yedekle sıfırlamadan önce. Sorununuzun çözülmediği durumunda yetkili servis merkezinde cihazı kontrol ettir. Servis için bilgi almak isterseniz samsung destek hattı müşteri hizmetlerini arayabilirsin. 4447711
Solution
Galaxy S
Bu durum için cihazda sıfırlama işlemi deneyebilirsiniz. İşlem için cihazın dahili hafızasında bulunan rehber, resim, müzik, video vb. önemli dosyalarınızı yedek aldıktan sonra cihazdan, sim kart ve hafıza kartını çıkartınız. Daha sonra; Ayarlar > Genel Yönetim > Sıfırla > Fabrika Ayarlarına Sıfırla diyerek cihazınızı, fabrika ayarlarına geri döndürebilirsiniz. Yedekleme ve sıfırlama işlemini denemenize rağmen aynı durum devam ediyorsa, cihazınızın kontrol edilebilmesi için lütfen en yakın Samsung yetkili servis merkezini ziyaret ediniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/service-center/

Detaylı bilgiler için Samsung Yetkili kişilerden destek alabilirsiniz 444 77 11.
https://www.samsung.com/tr/support/remoteservice/
Solution
Galaxy S
Samsung Members > Destek > Hata Raporları > Ağ/Wi-Fi bölümünden hata raporu gönderebilirsiniz. Yetkili kişiler size bilgiler vereceklerdir.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Knk yemin ederim 5 aydır bencede var sürekli wiif kopuyor oyundan atıyor wiif gidince mobil oyunlardan soğudum 😂😂😂😂
0 Likes