Original topic:

S21 Fe

(Topic created on: 03-25-2022 01:09 PM)
463 Views
Ege_Yrs
Active Level 9
Options
Galaxy S

▪️ Gün içinde yaptığınız kullanım ve size verdiği ekran açık süresi nedir? 
▪️Exynos 2100 S21+ vs S21 Fe kıyaslamasında Fe daha düşük performans ve stabilite sağlıyor, kullanım açısından nasıl? 
▪️Fortnite, Cod Mobile, Genshin Impact performansı nasıl?

Açıkçası yakın zamana kadar Samsung marka Yeni telefon almayı düşünüyordum ama snapdragon olarak üst düzey seviyede sadece S22 serisi ve S20 Fe var. S20 Fe android 14 e kadar alacak diye duydum ama kesin bir bilgi görmedim. Eğer öyleyse S20 Fe alabilirim. S21 Fe çok şık cihaz ama S21+ ın verdiği pil performansını veremiyor ve günü çıkarma konusunda sıkıntı yaratıyormuş. Telefon bataryalarının ömrü döngü🔁 üzerinden hesaplandı için günde 2 kere şarj edilmesi gereken telefonlar sağlığı çabuk kaybediyor. 2 gün falan gitmesine gerek yok günü rahat çıkarsın 1 - 1,5 gün gitsin yeter.

Sizce ne yapmalıyım, S20 Fe ye mi yönelmeliyim yoksa başka markalara mı yönelmeliyim
▪️Aldığım telefon en az android 14 e kadar desteklemeli ki güncelliğini hemen kaybetmesin. 
7 Comments
CanGalaxyS23
Active Level 4
Galaxy S
note 10 serisinde sadece note 10 lite android 13 alacakmış. Bu durumdaki gibi bir olay olduğu için S20Fe snapdragon büyük ihtimalle android 14 alacak.
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Sence S20 Fe sd865 mi yoksa başka markalardan sd888 mi almalıyım
0 Likes
CanGalaxyS23
Active Level 4
Galaxy S
bütçene göre değişir. benim bütçem s20fe snapdragon 8/256 için yetiyordu ben de bunu aldım. Memnunum
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Gün içinde telefon kullanım tarzın nasıl (oyun (hangi oyunlar?) , sosyal medya vs)? Gün sonu şarjın ne kadar kalıyor? Ekran 120hz de mi?
0 Likes
mustafa2705
Active Level 4
Galaxy S
S21 fe ile wifi de 8-8.30 açık ekran alabilirsin,mobil ile 6 saat felan alırsın ama bunlar oyunsuz sosyal medya internet kullanımları için,ayrıca bahsettiğim değerler 120 hz ekran yenileme ile
Ege_Yrs
Active Level 9
Galaxy S
Zaten pek oyun oynayan biri değilim günde max 1 saat, genelde 20 - 30 dk oynuyorum. Sadece cihazı almışken biraz iyi alıyım da uzun yıllar götürsün istiyorum. Ekran nit değeri ile alakalı bilginiz var mı ben bulamadım da. Yorumunuz için teşekkürler.
mustafa2705
Active Level 4
Galaxy S
Ekran nit değeri hakkında bir bilgim yok ama güneş altında bile harika bir görüntü sunuyor açıkca,bir de fiyatı da düştü baya yeni çıkan a53 neredeyse bununla aynı fiyat ama her yönden s21 fe daha mantıklı