cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 Fe kullanan ve güncelleme yapan?

(Topic created on: 09-18-2024 07:35 PM)
178 Views
KeremK00
Active Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar iyi günler.S21Fe exynos modelini kullanıyorum yeni gelenOneUI güncellemesini yapan var mı önerir misiniz? Özellikle benleaynı modeli kullanan arkadaşlarmemnun kaldınız mı batarya performansı az da olsun stabil oldu mu?

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet Kerem ben yaptım. Sen bilirsin bu güncelleme ağustos güvenlik yamasının içinde Circle to Search özelliğinide getiriyor güzel bir özelliktir. Yani karar senin dediğim gibi ben yaptım. Zaten bu tür aylık güncellemelerin yapılması sağlıklı olur.

View solution in context

7 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yeni gelen one ui güncellemelesi derken herhalde ağustos güvenlik güncellemesini kastettiniz. Çünkü one ui 6.1.1 s21 fe'ye gelmeyecek görünüyor. Batarya konusunda ise eskiye göre benim batarya daha optimize tabii ki.
0 Likes
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Bu güncelleme1726679032498.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Hımm anladım bu güncelleme aylık olan yapabilirsin. Bir sorun yoktur.
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
Sen yaptın mı Caner en son geleni ona göre yapim bende ama şuan için gerekli görmüyorum.
Solution
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet Kerem ben yaptım. Sen bilirsin bu güncelleme ağustos güvenlik yamasının içinde Circle to Search özelliğinide getiriyor güzel bir özelliktir. Yani karar senin dediğim gibi ben yaptım. Zaten bu tür aylık güncellemelerin yapılması sağlıklı olur.
KeremK00
Active Level 5
Galaxy S
.1726679185689.jpg
ExynosS21fe
Expert Level 5
Galaxy S
Yaptım ve hiç bir sorun yok gayet ii..