cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 Fe Arka Kapak Boşluk Fotoğrafları

(Topic created on: 01-31-2024 01:43 PM)
1640 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image

image

image
Telefonu ilk aldığımda varmıydı yokmuydu bilmiyorum ama daha geçen hafta gördüm arka kapakta her 2 tarafta boşluk var ve cihaz daha 10 aylık batarya sorunu değil yanlarda boşluk var arka kapağı polimer olduğu için olabilirmi ve bu sorun 2-3 kişide daha var belkide daha fazla kişide vardır ama kronik bir sorun olabilir herhalde samsung bayisine götürüp değişim oluyorsa değişim yada tamir ettirmem gerekiyor.

23 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Cihazın arkası nasıl açılıyor öyle kral servis kullanıcı hatası diip değiştirmez ama arka kapak değişecek
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bende anlamadım benlik durum yok cihaza bir şey yapmadım geçenlerde s21 fede memberste bu sorunu paylaşmışlardı bende kendi telefonuma baktım aynısı var kronik sorunlu büyük ihtimalle ama olmaması lazımdı telefonumda memnumdum nasıl böyle olur anlamıyorum
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Amiral gemisi cihazlar hassas oluyor bence ondan geçmiş olsun
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim samsung bayisine göstericem bakalım ne olacak 4 senedir kullandığım eski a8 2018'de böyle sorun yoktu arkası camdı ve s21 fe'nin arkası polimer
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Merhaba Kankam, 🙂

Sorununu yaşayan bir kaç s21 fe modeli daha görmüştüm bu serisel bir sorun olabilir. 🤔

En yakın Samsung servisine gidip durumunu anlatmanı tavsiye ederim.📱

Teşekkürler🫡

İyi Günler Dilerim😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim gidicem en yakın zamanda bakalım ne diyecek samsung bayisi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
En yakın zamanda gittiğinde sana ne dediklerini belirtirseniz sevinirim Samsung teknik servisleri hakkında iyi şeyler duymuyorum da.🤔

Teşekkürler🫡

Tekrardan İyi Günler😊
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Gittikten sonra durumu yazarım forumda sizede iyi günler 😊😊
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Teşekkürler🫡