S23 kullanıcısıyım , kablomda sorun vardı , taktığımda telefon kendi kendine kapandı ve belirli bir süre açılmadı, sonra başka şarj aleti taktığımda... View Post
S23 kullanıcısıyım , kablomda sorun vardı , taktığımda telefon kendi kendine kapandı ve belirli bir süre açılmadı, sonra başka şarj aleti taktığımda... View Post
Daha önce cihazıma xda forumdan 8.5 beta kurmuştum sonra orada resmi beta yayınlandı haberleri görünce resmi sürüme döndüm ama beta güncellemesini... View Post
Merhaba s25 ultra telefonumda whatsapp dan bir kişiden gelen ilk mesaj sessiz geliyordu ikinci mesaj normale dönüyordu. Aynı kişiden 5 dk içinde yeni... View Post
Telefonu sıfırladım giriş yaparken hata veriyor şuan hizmet veremiyoruz gibi bisey, bilgisi olan var mı yada giriş yapabilen? View Post
Arkadaşlar ilk defa da deneyeceğim bu telefonum sıfır aldığımda itibaren 2024 eylül aylarında aldim bu sene bitiyor ve 4 veya 5 ay garanti kaldı.... View Post
Vodafone yanımda uygulamasınına girerken sorun yaşıyorum vodafone simgesi dönüp duruyor açılmıyor bu sorunu yaşayanlar var mı ? View Post
50 MP foto çekmeme rağmen 12MP kaydediyor neden bilen var mı? View Post
Yeni aldığım S24 telefonumda ara ara konuşurken karşı tarafın sesi cızırtı yapıyor yada çok ince geliyor acaba ayarlardan düzeltme şansım varmıdır... View Post
Masaüstü sitesini olmasını işaretlemedim. Fakat her sitedr masaüstü nasıl düzeltebilirim. View Post
Rehberde kişi gözükmüyor fakat whatsap da gozukuyor o kişiyi whatsappta gözükmemesi icin nerden sileceğim? View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 633 | |
| 507 | |
| 463 | |
| 456 | |
| 446 |