One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
One UI 7 yapım numarası ile aynı güncelleme geldi bu da güncellemenin artık hazır olduğunun işareti bence View Post
S23 FE ye ocak güncellemesi ne zaman gelecek şubata gireceğiz zaten View Post
S24 ultra kullanmaktayım. 12 mp kamera ile çekim yapınca sorun yok ama 50 mp ve 200 mp fotoğraf çekimlerinde yapay zeka devreye giriyor ve... View Post
Cihaz s21 ve şu anda arayüz böyle ne ara değişti bilmiyorum he bu arada Routines+ a güncelleme gelmiştir View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
inat etme samsung almıycam iste 😠😔 View Post
Arkadaşlar akıllı saat veya fit3 modelleri gibu bileklerinden pil sağlığıni öğrenme durumu varmı uygulamadan flan acaba bilgisi olan varmi? View Post
Samsungda böyle bir özellik yok mu? Benzer bir şey var sesi farklı cihazlarda oynatma ama miui daki gibi olan bi ayar bulamadım. Örneğin oyundayken... View Post
Bu kadar zam geldimi fiyatlara, ? View Post
Samsung'dan Xiaomi 14T Pro'ya geçiş artılar ve eksiler: Artıları: ✅ Çok Daha Güçlü İşlemci – Xiaomi 14T Pro, MediaTek Dimensity 9300... View Post
Bu seçenek ne işe yarıyor acaba? View Post
S24 FE telefonuma garantiden çıkarmadan one ui 7 beta yüklemek istiyorum ama kaynak bulamadım yardımcı olur musunuz video ya da forum linki varsa ? View Post
Arkadaşlar merhaba zor da olsa canım çıka çıka yükledim şu meleti önerebileceğiniz ayarlara açığım... ✨️🙏✨️🙏 dikkat etmem... View Post
Tab S9 kullanıyorum, S pen çok yoğun kullanıyorum not almak için, ucu biraz aşınmaya başladı. Yedek uç olarak daha önce değiştiren varsa önerebilir mi... View Post
Betayi yukleyenler mutlaka denesin . Gerçekten çok eğlenceli bir özellikmis 😄 View Post
User | Likes Count |
---|---|
1116 | |
553 | |
501 | |
399 | |
391 |