cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE

(Topic created on: 12-18-2022 08:48 PM)
173 Views
thisisardaali
Active Level 4
Options
Galaxy S

Normalde S21 alıcaktım ama kalmamış hiç bir yerde bu yüzden FE alıcam sizce nasıl aşırı **bleep** yoruyu oyun oynamam depolamayıda cok **bleep** doldurman genelde 

IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Hayır çok rahatsız edeceğini sanmam. Zaten orta segmentten üst segmente seviye atlayacaksınız kullanırken farkı hissedersiniz.
thisisardaali
Active Level 4
Galaxy S
zaman ayırdığınız için teşekkür ederim iyi günler.
dgkns215g000
Active Level 6
Galaxy S
tekrar soyluyorum bakin bende fe alicaktim 1 yil fazla guncelleme icin ama biraz yabanci sitelere bakinca anladim ikiside android 11 ile cikmis ve ikiside android 15 alicak maksimum asla oyle bi hata yapmayin yani fe daha fazla guncelleme almiyo kefilim ;)
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet ya S21 hiçbir yerde kalmadı ama S21 FE S22 var
Halil_97
Active Level 8
Galaxy S
İphone 11 de dusunulebilir
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
IPhone 11
Model cihaz alınmaz Çünkü 2019 model çok eski sayılır neredeyse 2023'e gireceğiz.
Halil_97
Active Level 8
Galaxy S
Ama satarken iphone 11 her türlü s21 den daha çok getiri sağlar ve 2019 model.olsada apple deger kaybedmiyir adi var s22 bile iphone 11 e göre 2.eli düşük kalır bence
LZF-S21FE
Active Level 4
Galaxy S
Reis ben Apple 11 den s21 e geçiş yaptım Apple 11 3 ay kullandım sattım 18 aldım 14.500 sattım Apple değer kaybetmez doğru ama sana şunu söyleyeyim samsung candır kullandığım sıfır cihaz a30-a50-a51-s20fe- şuan-s21 5g kullanıyorum
Halil_97
Active Level 8
Galaxy S
Iphone 11 i satip s21 e gecmissiniz ama s21 satip iphone 11 e gecemezsiniz bu önemli bir husus bence para veriliyorsa degeri korunan bir şeye vermekte mantikli bence
0 Likes
LZF-S21FE
Active Level 4
Galaxy S
Sebep ney peki s21 satıp 11 geçmek mantıksız sebep ips ekran olması hiç tatmin edici değil Apple 12 de kullandım sonuç berbat şarj aşırı kötü Apple sitesine yorumları okursanız anlarsınız ki ben size izah ediyorum s21 22 den Apple hayatta geçilmez Apple kullandiysaniz anlardınız nasıl bir **bleep** olduğunu Apple kısıtlı Android özgürsün.
0 Likes