cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Düşük ışıklı ortamlarda video fotoğraf kalitesi

(Topic created on: 02-26-2023 06:10 PM)
533 Views
Burak421
Active Level 1
Options
Galaxy S

Düşük ışıklı ortamlarda kamera görüntü kalitesi ve fps aşırı derecede düşüyor videoya geçince zaten rezaleti göreceksiniz sizce böyle olması normal mi samsung teknik servislere zamanında bir sürü talepte bulundum fakat hiçbir sorun olmadığını söyleyip beni geri gönderdiler 

17 Comments
Solution
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Pozlama süresi dediğim farklı bir şey pro modunu aç pozlama süresi artır düşür zatem anlayacaksın düşürünce akıcı oluyor ama karanlık oluyor artırınca kasıyor ama aydınlık oluyor olay ondan ibaret
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
yukarıda bir arkadaşa iki farklı telefonun zoom farkından bahsetmiştim oraya bir bakıp telefonumun öyle bir fotoğraf çekmesi hakkında yorum yapar mısın?
0 Likes
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Orda da telefoto kamera devreye girdiği için öyle oluyor. Telefoto kameralar ana kameraya göre daha çok ışık ister o yüzden aynı şekilde geniş açılı kameralar da öyledir
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
telefoto kamerayla alakası yok aynı yerde iki farklı s21 fe ile çekim yapıyorum birisi düzgün birisi kötü 3 kere yazılım ile düzelir dediler düzelmedi hatta fotoğrafları çekmeden önce 2 s21 in de kamerasını özenle temizledim fakat sonuç yine değişmiyor
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Vallahi o kadarını bilemem
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
yine de yardımcı olduğun için teşekkür ederim bilmediğim şeyler öğrendim
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Önemli değil 😊
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

arkadaşın dedikleri doğru pozlama süresiyle ilgili olan ışık durumudur.  Telefonunuzda  sorun olduğunu  düşünüyorsanız  o  iki resim le  ilgili çekim evet baya kötü  bu kanıtları alın  yükleyin usb ye öyle servise  gönderin tekrar incelensin dostum. 

0 Likes