cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE Düşük ışıklı ortamlarda video fotoğraf kalitesi

(Topic created on: 02-26-2023 04:56 PM)
995 Views
Burak421
Active Level 1
Options
Galaxy S

Düşük ışıklı ortamlarda kamera görüntü kalitesi ve fps aşırı derecede düşüyor videoya geçince zaten rezaleti göreceksiniz sizce böyle olması normal mi samsung teknik servislere zamanında bir sürü talepte bulundum fakat hiçbir sorun olmadığını söyleyip beni geri gönderdiler 

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Gayet normal durum. Fotoğraf modunda pozlama süresini sistem artırdığı için kasma olur. Video modunda 60 fps ye alınca sistem kendini 60 fpsye zorlar ve pozlama süresini çok düşürür, ışık yetersiz kalır. dikkat ettiyseniz 30 fps gece için daha uygundur. Pozlama süresi ne kadar artarsa ışık o kadar çok olur pro moduna alarak bunu deneyimleyebilirsiniz

View solution in context

Solution
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Pozlama süresi dediğim farklı bir şey pro modunu aç pozlama süresi artır düşür zatem anlayacaksın düşürünce akıcı oluyor ama karanlık oluyor artırınca kasıyor ama aydınlık oluyor olay ondan ibaret

View solution in context

0 Likes
Solution
Ahmet_S23
Active Level 8
Galaxy S

arkadaşın dedikleri doğru pozlama süresiyle ilgili olan ışık durumudur.  Telefonunuzda  sorun olduğunu  düşünüyorsanız  o  iki resim le  ilgili çekim evet baya kötü  bu kanıtları alın  yükleyin usb ye öyle servise  gönderin tekrar incelensin dostum. 

View solution in context

0 Likes
17 Comments
AhmetEkşinar
Active Level 6
Galaxy S
0.5x videodaki zoom da rezalet görüntü pikselleşiyor. Hata raporu gönderdim 1 ay oldu dönüş yok. Düşük ışıklı ortamda video kalitesi rezalet maalesef.
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
Ben bu telefonu kullanan bir çok kişiyle de konuştum hepsi de bilgili insanlar ve hepsi benim telefonumda olan sorunların onlarda olmadığını söyledi ayriyeten deneyip de kendi gözlerimle gördüm herhalde bizim telefonlarımız şansımıza bozuk çıktı kardeşim
AhmetEkşinar
Active Level 6
Galaxy S
FHD 60 fps çekimde zoom yapınca bulanık çekme sorunu sende de var mı? Gidip mağazadan baktığımda bile sorun vardı. Hata raporu attım "normal böyle çekmesi" dediler. A serisinde daha düşük fiyatlı telefonların bile FHD 60 fps çekimi çok daha net. Garip.
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
Bu iki fotoğraf eşit zoom derecesi aynı ışık ve ortamlarda yapıldı diğer telefon a73 benimkine gore düşük segment bir telefon olmasına rağmen **bleep** ortadaIMG-20230213-WA0000(1)_1000030489_1677424251.jpg20230213_005011_1000029140_1676238615.jpg
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Fps arttıkça normal ki fps arttıkça ışığa duyulan ihtiyaç artar
0 Likes
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
Sadece bu değil kamera yüksek ışıkta zoom yaparken 2.9x yapıyorum sorun yok ama 3x olduğunda kamera birden kötüleşiyor renkler bir garip oluyor
AlperAlpaslan
Expert Level 4
Galaxy S
Dusuk isikli ortamlarda 60fps cekim tabii ki de karanlik cikar. 30fps de deneyin. Fotograf icinde pozlama suresi arttigi icin goruntu yavas hareket eder. Normal gorunuyor.
Solution
salihzeki
Expert Level 1
Galaxy S
Gayet normal durum. Fotoğraf modunda pozlama süresini sistem artırdığı için kasma olur. Video modunda 60 fps ye alınca sistem kendini 60 fpsye zorlar ve pozlama süresini çok düşürür, ışık yetersiz kalır. dikkat ettiyseniz 30 fps gece için daha uygundur. Pozlama süresi ne kadar artarsa ışık o kadar çok olur pro moduna alarak bunu deneyimleyebilirsiniz
Burak421
Active Level 1
Galaxy S
30 fps de denedim tam bu videoyu çektiğim anda fakat sonuç aynıydı benim bahsettigim videoda FPS düşmesi değil zaten video gayet akıcı fakat fotoğraf çekerken bütün detaylar belli oluyorken videoya geçince videoda elimi bile göremiyorum ve dikkatli bakarsan termal kamera gibi elimim çevresinde ışık parlıyor
0 Likes