cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

S21 FE 5G Dosya Aktarımı

(Topic created on: 11-25-2023 04:39 PM)
422 Views
mthntrn
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, usb ile telefonu bilgisayara bağladığımda bağlantı seçenekleri çıkmıyor, yalnızca şarj oluyor. Dosya aktarımı yapamıyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

3 Solutions

Accepted Solutions
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geliştirici seceneklere git,usb hata ayıklamayı aç.
Bunu da dene,
Ayarlar>uygulamalar>arama kısmına USB yaz ve depolama verisini sil.1700936175346.jpg1700936175410.jpg1700936175458.jpg

View solution in context

0 Likes
Solution
veliağdede
Active Level 4
Galaxy S

Telefonu Bilgisayara bağladığınız zaman bildirim paneline "Dosya Aktarımı için USB" diye bir seçenek çıkması gerekiyor. Eğer çıkmıyorsa Telefon ayarlarına girin ve aşağıda ki adımları takip edin.

"Ayarlar > Telefon hakkında > yazılım bilgileri > yapım numarası (üstüne 7 defa hızlı tıklıyoruz) sizden şifrenizi girmenizi istiyecektir, şifrenizi girdikten Geliştirici modu açılacaktır.

Bir geri gelip en aşağıdan "geliştirici modu" tıklıyoruz. karşınıza gelen ekranda aşağılara kaydırıp "Varsayılan USB yapılandırması" buluyoruz açıyoruz karşımıza gelen menüden "Dosya Aktarımı " seçiyoruz.

bütün bu işlemlerin sonunda sorununuz çözülecektir.

Her şekilde durum aynı ise samsung members üzerinden hata raporu gönderin sorunuzu açık, net ve anlaşılır bir şekilde anlatın.
"Samsung Members > yardım alın > geri bildirim gönder > hata raporları"

View solution in context

0 Likes
Solution
mthntrn
Active Level 1
Galaxy S
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Geliştirici ayarlarından ayarları daha önce de yapmıştım fakat olmamıştı. Kapatıp tekrar yaptım şuan da bağlantı sağlıyorum.

View solution in context

0 Likes
7 Comments
ibramir
Active Level 4
Galaxy S
kabloyu sadece şarj olarak görebilir, orijinal kabloyla mı bilgisayara bağlıyorsun?
0 Likes
mthntrn
Active Level 1
Galaxy S
Evet orijinal kablo ile bağlantı sağlıyorum.
0 Likes
ibramir
Active Level 4
Galaxy S
belki bilgisayarının usb sürücülerinde sorun olabilir. denetim masasından kontrol etmeni tavsiye ederim
0 Likes
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
Taktığınız zaman sorması lazım
0 Likes
Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Geliştirici seceneklere git,usb hata ayıklamayı aç.
Bunu da dene,
Ayarlar>uygulamalar>arama kısmına USB yaz ve depolama verisini sil.1700936175346.jpg1700936175410.jpg1700936175458.jpg
0 Likes
Solution
veliağdede
Active Level 4
Galaxy S

Telefonu Bilgisayara bağladığınız zaman bildirim paneline "Dosya Aktarımı için USB" diye bir seçenek çıkması gerekiyor. Eğer çıkmıyorsa Telefon ayarlarına girin ve aşağıda ki adımları takip edin.

"Ayarlar > Telefon hakkında > yazılım bilgileri > yapım numarası (üstüne 7 defa hızlı tıklıyoruz) sizden şifrenizi girmenizi istiyecektir, şifrenizi girdikten Geliştirici modu açılacaktır.

Bir geri gelip en aşağıdan "geliştirici modu" tıklıyoruz. karşınıza gelen ekranda aşağılara kaydırıp "Varsayılan USB yapılandırması" buluyoruz açıyoruz karşımıza gelen menüden "Dosya Aktarımı " seçiyoruz.

bütün bu işlemlerin sonunda sorununuz çözülecektir.

Her şekilde durum aynı ise samsung members üzerinden hata raporu gönderin sorunuzu açık, net ve anlaşılır bir şekilde anlatın.
"Samsung Members > yardım alın > geri bildirim gönder > hata raporları"

0 Likes
Solution
mthntrn
Active Level 1
Galaxy S
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Geliştirici ayarlarından ayarları daha önce de yapmıştım fakat olmamıştı. Kapatıp tekrar yaptım şuan da bağlantı sağlıyorum.
0 Likes