cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S21 FE 120 hz 60 hz şarj durumu

(Topic created on: 02-25-2024 11:18 PM)
1085 Views
eyequeS23u
Active Level 7
Options
Galaxy S
Merhabalar ben geçen ay S21 FE 2. Nesil Snapdragon versiyonlu olanı satın aldım ilk başlarda pil çabuk bitiyordu sonradan optimize oldu ama 120 hz iken yine de hızlı bitiyor 4.5 5 saat max ekran süresi alıyorum. Fakat güç tasarrufunda iken (60hz ama hiç takılma yaşamadım gayet iyi) 10 saati geçiyorum. Sizlerde de durum böyle mi ? Farklı görüşleri ve tecrübeleri olan varsa tartışalım isterim arkadaşlar..
22 Comments
özgür_s21fe
Expert Level 3
Galaxy S
Bende exynoslu versiyon var 60hzdeyken pil iyi gidiyor sorun yok ama 120hzde max 5 saat alabiliyorum pili içiyor
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Aynen 60hzdeyken gayette iyi telefon ve 10 saati geçiyorum ama 120hz ye alınca da akıcılık mükemmel oluyor ama işte pili de içiyor resmen, keşke 120hz de de 7 8 saat alabilsek..
Peki ya memnun musun telefondan pil haricinde ?
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
120 hz her zaman pili daha çok yorar
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Aynen öyle akıcılık, konfor, kullanış olarak mükemel ama işte pil..
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
90 falan olsa iyi ama işte
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Aynen öyle
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
👍
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Bendekide exynos versiyonu pil konusunda snapdragon ile exynos aynı süre veriyor bende 120 hz'de 5.15 saat falan alıyorum one ui 6 da. Android 13 e göre 30-40 dk artmış pil süresi genel olarak 120 hz'de çoğu kişi s21 fede 5-6 saatler alıyor 7 saat alanda çoğu uygulamaları uyku moduna alıyor vb.
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Demek ki genelde böyleymiş, yeni bi güncellemeyle umarım düzelir telefon hoşuma gitti ama işte 120hz de kullanmak güzel olurdu.. Sende mi normalde güç tasarrufunda kullanıyorsun ?