Resolved! Solved

Original topic:

S21 Batarya Problemi

(Topic created on: 10-02-2022 06:40 PM)
394 Views
Goro08
Active Level 5
Options
Galaxy S

Herkese iyi günler. Birkaç gün önce S21 aldım ama cihazın şarjı çok hızlı bitiyormuş gibi geliyor. Yaptığım deneyimlere göre 60hz, Pil Tasarrufu modunda 3.4dkda %1 şarj kaybediyor. Yani 100% Batarya yaklaşık 5.40saat gidiyor. 120hz de iken ise 3.1dkda %1 şarj kaybediyor yani 5.1 saat gidiyor. Bence bu değerler çok kötü. Bu arada iki deneyimimde de parlaklık ortada ve WiFi hep açık. Sizce bu değerler iyi mi kötü mü yazarsanız çok sevinirim.

17 Comments
ElMatador
Active Level 3
Galaxy S
Bende de durum aynı s21fe var. Batarya beni hiç tatmin etmedi. Tam bir hayal kırıklığı
Goro08
Active Level 5
Galaxy S
Xiaomi kullanıyordum bu telefondan önce. Ben onun bataryanın kötü diyordum 7 saat zor gidiyor diye. Bu 5 saat gitmiyor. Yarın KVK ya gideceğim olmadı satacağım. Siz kaç aydır kullanıyorsunuz cihazınızı?
0 Likes
ElMatador
Active Level 3
Galaxy S
5 ay oldu benim. Batarya konusu ve hızlı şarj dışında memnunum ama. Bu batarya olayı baya can sıkıcı
kedi_adam
Beginner Level 4
Galaxy S
Samsunglarda bu aralar batarya problemleri var hatta şişip arka camı kaldırıyorlar
Goro08
Active Level 5
Galaxy S
Çok ilginç. En son Note 7 serisinde gündeme oturdu sanırım. Son zamanlarda hiç öyle bir şey görmedim.
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynı sorunu bende a53 telefonumda yaşıyorum samsung şuan cidden rezalet bir şekilde ne yapıyor bilmiyoruz sonu hayrola
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Birde bataryalar ilk hafta tam stabil çalışmıyor biraz zaman geçsin stabil çalışmaya devam edicektir batarya bende de ilk aldığım zaman öyledi sonrada tam düzelmesede biraz düzeldi öncekine göre
Goro08
Active Level 5
Galaxy S
Benim kameramda da bir sıkıntı var. Odak yapamıyor ana kamera, o yüzden reset atmamı istediler ama daha atmadım. Attıktan sonra daha da kötü olur diye korkuyorum.
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S

S22 de de sorun mevcut. 2 defa servis gördü bir çözüm bulunamadı. Ben kendi bulduğum çözüm;

Cihaz bakımından WhatsAp, Insta ve Bankacılık uygulamaları harici her şeyi derin uyku moduna ekledim.

Veri Tasarrufunu açtım yine aynı şekilde WhatsApp, Insta ve Bankacalk uygulamaları harcı diğerlerini kapattık.

Ben öyle yaparak 6 ile 7 saat arası süre aldım. Memnunum şu anda