alfa52
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
01-21-2024 02:49 AM in
Galaxy S
Arkadaşlar yaklaşık 3 yıldır kullandığım S21 5G telefonumun bataryası zayıflamış. Orijinal batarya bulabileceğimiz bir yer var mıdır?
Servise gönderin derseniz şöyle açıklayayım
Garanti kapsamindayken soket değişikliği için göndermiştim. Kasada küçük çaplı çizikler yüzünden kasayı değiştireceğiz dediler ve kasada ekranla birlikte değişiyor. Hayır sadece soketi değiştirin dediğim halde illa kasada değişecek dediler. Boşuna sağlam ekrani degistirip para vermek yerine telefonu geri gönderin dedim. Ne samsung ne de servis sahip çıkmadı.
2 Comments
ben006
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2024 03:18 AM in
Galaxy S
Normalde oyle bisey olmaz siz hangi il ve servise verdiniz ben 2 kez servise verdim batarya degistirip verdiler
alfa52
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
01-21-2024 03:28 AM in
Galaxy S
Toplamda 2 kere gönderdim. 1. Hoparlör değişimi için Ankaraya gönderdim. 2 günde yaptılar gönderdiler. 2. İstanbula gönderdim soket ve batarya değişikliği için. İlk gönderdiğim telefonumla 2. Gönderdiğim telefonum aynı olduğu halde kasadaki darbe dedikleri çizimleri bahane edip kasayı degistireceklerini ve s21 lerde kasa ile ekran birleşik olduğundan ekranın da değişeceğini söylediler. Bunun üstüne garanti dışı tamir dediler ve ekran, kasa, batarya, soket için benden 4 bin lira yakın para talep ettiler.